FC Köpenhamn vs FC Midtjylland – Danska Superligan

fck antonssonUpplösning i slutspelet väntar hos vårt kära grannland och det är FC Köpenhamn som ställs mot Midtjylland. Köpenhamn är borta från ligastiteln medan Midtjylland har chansen i allra högsta grad. Inför näst sista omgången står man på samma poäng som Bröndby som leder ligan på målskillnad. En riktigt dramatiskt avslutning väntar där ett frågetecken kan ställas till hur motiverade FC Köpenhamn är. Lagets fans ser hellre att ligatiteln går till Midtjylland än till ärkerivalen Bröndby. En spännande drabbning väntar på Parken i Köpenhamn!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas idag

Hemmalaget FCK:

Efter succérna i Champions League de senaste åren har FCK:s säsong 2017/18 lämnat en hel övrigt att önska. Laget har inte nått upp till den standard som förväntat och tappade flera stora profiler från Champions League. Nu i sommar förväntas flera spelare lämna där Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen är en av de som förväntas packa ihop väskan och lämna Köpenhamn. Ligatiteln är redan borta och det enda man har att spela för är äran. Är den större än viljan att se Bröndby missa sin första ligatitel på 13 år?

Bortalaget FC Midtjylland:

Midtjylland har gjort en kanonsäsong och vägrar ge sig mot Bröndby i toppen. För bara några omgångar sedan såg det ut som hoppet var ute när man var 5 poäng bakom. Men Bröndby tappade poäng mot FCK och sedan gick Midtjylland och vann mot Bröndby i matchen som kunde avgjort ligan. Nu är det upp till laget att bärga titeln som fansen väntar på i tio år.

Så här tänker vi:

FCK har inte mycket att spela för medan Midtjylland har allt att spela för. Laget har dessutom visat fin form även om FCK också vaknat på slutet rejält. Vi tror det blir svårt att skilja lagen åt och att oavgjort resultat är troligast. Vi väljer därför att spela oavgjort till oddset 3,65 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Toppmatchen mellan FC Köpenhamn och FC Midtjylland slutar oavgjort till oddset 3,65 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com