Feyenoord vs Manchester United – Europa League

Hemmalaget Feyenoord

Feyenoords mannar har verkligen spelat briljant I årets säsongs inledning. Enda plumpen i protokollet är en förlust i den Nederländska Cupen mot ett annat mycket bra lag nämligen PSV men sedan dess har man vunnit allt som går att vinna och just nu är man ostoppbara.

Vinsten med 5-0 mot Groningen har följts upp av inte mindre än 4 vinster till i den Nederländska högstaligan. Man är också bra på att göra mål och man har stänkt in hela 15 stycken mål och försvaret är kanske det bästa i Nederländerna just för man har bara släppt in 2 mål.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds spelare har också haft en vass inledning. Kanske mycket beroende på en hel del prestigevärvningar såsom José Mourinho, Zlatan Ibrahimovic och Pogba vilket verkar ha tänt till alla andra spelare i laget. Rooney spelar bra igen och verkar gilla att vara omgiven av vassa målskyttar. Rooney har kanske gått tillbaka lite på planen och är mer speluppläggare just nu men han gör det bra och är kanske ett naturligt steg för en spelare som blir äldre.

Så här tänker vi

Feyenoord är ett mycket bra lag i bra form men vi tror att de lagdelar som Manchester United besitter är var för sig mycket bättre och vi väljer att spela Vinst för Manchester United till oddset 1.8 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Manchester United hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar