Feyenoord vs Manchester United – Europa League

Hemmalaget Feyenoord

Feyenoords mannar har verkligen spelat briljant I årets säsongs inledning. Enda plumpen i protokollet är en förlust i den Nederländska Cupen mot ett annat mycket bra lag nämligen PSV men sedan dess har man vunnit allt som går att vinna och just nu är man ostoppbara.

Vinsten med 5-0 mot Groningen har följts upp av inte mindre än 4 vinster till i den Nederländska högstaligan. Man är också bra på att göra mål och man har stänkt in hela 15 stycken mål och försvaret är kanske det bästa i Nederländerna just för man har bara släppt in 2 mål.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds spelare har också haft en vass inledning. Kanske mycket beroende på en hel del prestigevärvningar såsom José Mourinho, Zlatan Ibrahimovic och Pogba vilket verkar ha tänt till alla andra spelare i laget. Rooney spelar bra igen och verkar gilla att vara omgiven av vassa målskyttar. Rooney har kanske gått tillbaka lite på planen och är mer speluppläggare just nu men han gör det bra och är kanske ett naturligt steg för en spelare som blir äldre.

Så här tänker vi

Feyenoord är ett mycket bra lag i bra form men vi tror att de lagdelar som Manchester United besitter är var för sig mycket bättre och vi väljer att spela Vinst för Manchester United till oddset 1.8 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Manchester United hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com