Figueirense vs Santos – Brasilianska Serie A

Figueirense vs SantosEn jämn match mellan ligans 14de lag och 10de lag. De senaste mötet mellan dessa två lag skedde i Oktober och slutade 0-0 och första gången i historien som en match slutar 0-0 mellan dessa två lag. Båda lagen kommer att försöka hitta formen och bygga på en tidig form i ligan och där Figueirense alldeles säker vill fortsätta sin förlustfria svit i framtiden.

Även om Santos har bättre statistik mot Figueirense har dom inte spelat så väl mot just dom när dom spelar bortamatcher. Santos har bara vunnit 3 av 11 matcher på Estadio Orlando Scarpelli. Santos gör inte heller fler än 0.9 mål per match.

De båda lagen har möts 23 gånger i historien och den senaste gången skedde Oktober 2015 vilket slutade oavgjort med  0-0. Sett till historien har Santos fler segrar med totalt 14 mot Figueirenses 8 segrar. Santos har i snitt gjort 1.9 mål och Figueirense i snitt 1.2 mål per match.

På grund av deras bättre resultat på hemmaplan är det troligt att Figueirense kommer att ta en seger i dagens möte mot Santos. Figueirense har heller inga skador vilket är detsamma för Santos. Vi tror att Figueirense vinner och spelar 1 till oddset 1.6 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Seger för Figueirense.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com