Figueirense vs Santos – Brasilianska Serie A

Figueirense vs SantosEn jämn match mellan ligans 14de lag och 10de lag. De senaste mötet mellan dessa två lag skedde i Oktober och slutade 0-0 och första gången i historien som en match slutar 0-0 mellan dessa två lag. Båda lagen kommer att försöka hitta formen och bygga på en tidig form i ligan och där Figueirense alldeles säker vill fortsätta sin förlustfria svit i framtiden.

Även om Santos har bättre statistik mot Figueirense har dom inte spelat så väl mot just dom när dom spelar bortamatcher. Santos har bara vunnit 3 av 11 matcher på Estadio Orlando Scarpelli. Santos gör inte heller fler än 0.9 mål per match.

De båda lagen har möts 23 gånger i historien och den senaste gången skedde Oktober 2015 vilket slutade oavgjort med  0-0. Sett till historien har Santos fler segrar med totalt 14 mot Figueirenses 8 segrar. Santos har i snitt gjort 1.9 mål och Figueirense i snitt 1.2 mål per match.

På grund av deras bättre resultat på hemmaplan är det troligt att Figueirense kommer att ta en seger i dagens möte mot Santos. Figueirense har heller inga skador vilket är detsamma för Santos. Vi tror att Figueirense vinner och spelar 1 till oddset 1.6 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Seger för Figueirense.

Lämna en kommentar