Fiorentina vs West Ham – Speltips Europa League final

Fiorentina vs West Ham - Speltips Europa League finalFiorentina och West Ham hoppas kunna rädda säsongen med en Europeisk titel. Inget av lagen har haft någon vidare säsong i det inhemska spelet och en seger i ECL-finalen är det enda som kan få lagen att spela i Europa nästa säsong.  Enligt oddsen hos svensk betting är det i princip helt jämnt om vem som kan vinna. Frågan är vem som är starkast av de båda lagen. Vi tror att det kan bli en intressant match i Prag på den lilla arenan. 

Datum: 7 juni 2023
Avspark: 21:00
Arena: Fortuna Arena (Prag)
Domare: C Del Cerro (Spanien)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Europa Conference League

Fiorentina hoppas på en titel

Fiorentina slutade 9:a i Serie A men blev tvåa i Coppa Italia. Nu ska de spela ännu en final och det återstår att se om de kan säkra titeln. Vägen till final har gått genom kvartsfinal mot Lech Poznan och semifinal mot Basel. En ganska komfortabel väg d.v.s. Nu väntar dock tuffare motstånd när David Moyes West Ham är de som väntar i finalen.

Kan West Hams säsong räddas?

West Ham slutade sjua förra säsongen i Premier League men har haft det betydligt tuffare säsongen 2022/23. Det blev inte bättre än en 14:e plats för klubben vilket inte är godkänt. Därför är det bara en seger i Europa Conference League som kan rädda säsongen, en vinst som skulle innebära att laget får spela i Europa League nästa säsong, dessutom som seedade i första seedningspotten.

Vem vinner finalen?

Oddsen ger oss ingen hint av vem som kommer att vinna. Det ser ut att bli en tät drabbning. Fiorentina gjorde det bättre i det inhemska ligaspelet men West Ham har ett bättre lag på pappret. Vi tror att det kommer att krävas förlängning för att avgöra detta. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Fiorentina och West Ham till oddset 3,20 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Fiorentina vs West Ham slutar oavgjort till oddset 3,20 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Europa Conference League.