Frankrike vs Albanien – EM

Hemmalaget Frankrike

Frankrike vs AlbanienFrankrikes form senast matchen och i träningsmatcherna inför EM ser på pappret väldigt bra ut med endast 1 förlust senaste 6 matcherna. Men matchen mot Rumänien blev onödigt dramatiskt men likväl en seger. Och det är inte alltid lätt att vinna öppningsmatcher och dessutom vara värdnation.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Rumänien startade bra och tog nästan ledningen när de slog en hörna tidigt i matchen som gick förbi alla och kunde likaväl ha stötts in av någon Rumänsk spelare.

Hur som helst så tog Frankrike 3 poäng i den här matchen som visade sig bli svår. Och självklart går man in på planen idag för att vinna mot Albanien och ta ytterligare 3 poäng och då i princip vara klara för avancemang.

Bortalaget Albanien

Albanien kommer förmodligen inte bli en lätt match för Frankrike. Albanien startade nervöst i sin första match och redan efter 5 minuter hade dom släppt till ett mål. Men så sakteliga växte dom in  i kostymen och matchen. Armando Sadiku var riktigt nära att kvittera men missade sitt läge.

Detta var dock bara Albaniens andra förlust på sju matcher och man har vunnit tre av dom. Man har till och med slagit Frankrike på hemmaplan och spelat oavgjort mot dom för något år sedan. Så Albanien har en bra chans att skrälla idag även om det blir oavgjort.

Så här tänker vi

Vi tror på att Frankrike kommer att besegra Albanien till slut och vi tror på rätt många mål och spelar Vinst för Frankrike Och Över 2.5 mål till oddset 1.8 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Frankrike och Över 2.5 mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com