Frankrike vs Albanien – EM

Hemmalaget Frankrike

Frankrike vs AlbanienFrankrikes form senast matchen och i träningsmatcherna inför EM ser på pappret väldigt bra ut med endast 1 förlust senaste 6 matcherna. Men matchen mot Rumänien blev onödigt dramatiskt men likväl en seger. Och det är inte alltid lätt att vinna öppningsmatcher och dessutom vara värdnation.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Rumänien startade bra och tog nästan ledningen när de slog en hörna tidigt i matchen som gick förbi alla och kunde likaväl ha stötts in av någon Rumänsk spelare.

Hur som helst så tog Frankrike 3 poäng i den här matchen som visade sig bli svår. Och självklart går man in på planen idag för att vinna mot Albanien och ta ytterligare 3 poäng och då i princip vara klara för avancemang.

Bortalaget Albanien

Albanien kommer förmodligen inte bli en lätt match för Frankrike. Albanien startade nervöst i sin första match och redan efter 5 minuter hade dom släppt till ett mål. Men så sakteliga växte dom in  i kostymen och matchen. Armando Sadiku var riktigt nära att kvittera men missade sitt läge.

Detta var dock bara Albaniens andra förlust på sju matcher och man har vunnit tre av dom. Man har till och med slagit Frankrike på hemmaplan och spelat oavgjort mot dom för något år sedan. Så Albanien har en bra chans att skrälla idag även om det blir oavgjort.

Så här tänker vi

Vi tror på att Frankrike kommer att besegra Albanien till slut och vi tror på rätt många mål och spelar Vinst för Frankrike Och Över 2.5 mål till oddset 1.8 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Frankrike och Över 2.5 mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar