Frankrike vs Australien – Fotbolls-VM 2018

lineup franceDags för en av huvudfavoriterna Frankrike att göra entré i VM 2018 och det är Australien som är motståndet för “Les Bleus”. Pogba och gänget är storfavoriter att ta hem grupp C efter att ha fått en komfortabel lottning med Danmark, Peru och Australien. I första matchen ställs man mot de sistnämnda och ska inte ha några som helst problem att kamma hem en trepoängare direkt.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike har en hel drös med världsstjärnor och frågan är inte om man ska besegra Australien, utan hur mycket man vinner med. Laget har världsspelare på varje position och leds av mittfältaren och United-stjärnan Paul Pogba. I EM 2016 på hemmaplan lyckades Frankrike ta sig till final men väl där förlorade man överraskande mot Portugal. Nu väntar ett VM och Frankrike vill gå lika långt som man gjorde 1998 och 2006, då man gick till final. Med det laget man besitter är det ingen omöjlighet, även om det finns flera lag som har lika bra trupper.

Bortalaget Australien

Australien lyckades med nöd och näppe ta sig till VM efter att ha behållit kylan i Play off. Lagets största stjärna är Tim Cahill, som trots sin ålder är en viktig kugge i bygget. Även om han inte startar är han viktig med sin rutin och lagsammanhållning. Största profilerna i laget är Celtics Tom Rogic samt Mile Jedinak i Aston Villa. Men ingen av de hade ens tagit plats i Frankrikes fjärdelag.

Så här tänker vi

Frankrike kommer att vinna matchen oavsett om Australien ställer upp med en buss, färja, långtradare eller ett berg framför målet. Vi tror på en målfest där Frankrike står för de flesta av målen. Vi väljer att spela över 2,5 mål till oddset 1,80 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Frankrike och Australien till oddset 1,80 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com