Frankrike vs Australien – Fotbolls-VM 2018

lineup franceDags för en av huvudfavoriterna Frankrike att göra entré i VM 2018 och det är Australien som är motståndet för “Les Bleus”. Pogba och gänget är storfavoriter att ta hem grupp C efter att ha fått en komfortabel lottning med Danmark, Peru och Australien. I första matchen ställs man mot de sistnämnda och ska inte ha några som helst problem att kamma hem en trepoängare direkt.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike har en hel drös med världsstjärnor och frågan är inte om man ska besegra Australien, utan hur mycket man vinner med. Laget har världsspelare på varje position och leds av mittfältaren och United-stjärnan Paul Pogba. I EM 2016 på hemmaplan lyckades Frankrike ta sig till final men väl där förlorade man överraskande mot Portugal. Nu väntar ett VM och Frankrike vill gå lika långt som man gjorde 1998 och 2006, då man gick till final. Med det laget man besitter är det ingen omöjlighet, även om det finns flera lag som har lika bra trupper.

Bortalaget Australien

Australien lyckades med nöd och näppe ta sig till VM efter att ha behållit kylan i Play off. Lagets största stjärna är Tim Cahill, som trots sin ålder är en viktig kugge i bygget. Även om han inte startar är han viktig med sin rutin och lagsammanhållning. Största profilerna i laget är Celtics Tom Rogic samt Mile Jedinak i Aston Villa. Men ingen av de hade ens tagit plats i Frankrikes fjärdelag.

Så här tänker vi

Frankrike kommer att vinna matchen oavsett om Australien ställer upp med en buss, färja, långtradare eller ett berg framför målet. Vi tror på en målfest där Frankrike står för de flesta av målen. Vi väljer att spela över 2,5 mål till oddset 1,80 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Frankrike och Australien till oddset 1,80 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com