Frankrike vs Belgien – Fotbolls-VM 2018

Fellaini

Nu har VM kommit väldigt långt och det är dags för semifinal 1 mellan Frankrike och Belgien. Två lag som imponerat rejält underdetta mästerskap. Frankrike går in som favoriter inför denna spännande match men såklart krävs det en monsterprestation om laget ska besegra Belgien. Saint Petersburg bjuder in till fest och vi är alla bjudna, i alla fall från tv-soffan.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike började turneringen något trevande men precis som 2006 har man växt ju längre turneringen gått. I slutspelet har det varit ruggigt imponerande med en fartfylld seger mot Argentina innan Uruguay avfärdades utan några större problem. Efter 2016 års finalförlust mot Portugal är det bara VM-guld som gäller för det franska landslaget. Frågan är dock inte om detta är det tuffaste hindret då England eller Kroatien väntar i en eventuell final.

Bortalaget Belgien

Belgien hade ett enkelt gruppspel när laget vann samtliga tre matcher i gruppspelet. I slutspelet har segrarna fortsatt komma även om belgarna var riktigt illa ute ett tag mot Japan i åttondelsfinalen. En mirakelvändning och avgörande på övertid vände dock 2-0 till 3-2. I kvartsfinalen mot Brasilien imponerade man ännu mer och vann med 2-1, utan någon större dramatik då brassarnas reduceringsmål kom väldigt sent. Belgien har haft en mörk mästerskapshistoria och har aldrig riktigt lyckats, men nu verkar förbannelsen var bruten och man är med och slåss om medaljerna.

Så här tänker vi

Frankrike är favoriter men Belgien är otroligt farliga. Vi har svårt att utse vinnare och tänker därför inte spela på en vinnare. Däremot talar allt för att det blir en målrik match. Båda lagen är extremt offensivt skickliga och Belgien snittar 4.0 på antal mål i sina matcher under turneringen. Vi tror därför det blir över 2,5 mål till oddset 2,05 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Frankrike och Belgien till oddset 2,05 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com