Frankrike vs Bulgarien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Frankrike

frankrike-vs-bulgarienI premiärmatchen mot Vitryssland förra månaden fick man inte den start man ville ha. En match som slutade mållöst och den var bitvis mycket tråkig att titta på. Kanske båda lagen får vara glada för sina poäng helt enkelt.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen känns det i de Franska hjärtana att förlora mot Portugal i EM-finalen på hemmaplan och troligen är revanschlustan stor i detta VM. Formen är bra med 10 vunna matcher, två oavgjorda och bara en förlust på de 13 senaste matcherna. Truppen är också i perfekt ålder då alla såsom Paul Pogba, Antoine Greizman, Anthony Martial, Raphael Varane och Aymeric Laport är på rätt sida om 25 års åldern.

Bortalaget Bulgarien

Bulgarien är det enda laget i gruppen med 3 poäng efter första omgången och den tog man mot Luxemburg som var en tät drabbning mellan lagen. Kvällens motståndare lär inte vara lika enkla att ta poäng av som Luxemburg och man kommer att få koncentrera sig på att försvara sig mot alla de skickliga anfallsspelarna som Frankrike har till godo i sitt lag.

Formen är med 4 vunna matcher och 5 förlorade matcher på den sensate 9 matcherna inte speciellt imponerande. På bortaplan har man vunnit 3 matcher, spelat 1 oavgjord match och förlorat hela sex matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att Frankrike öser på allt man har mot Bulgarien och vi spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.85 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com