Frankrike vs Bulgarien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Frankrike

frankrike-vs-bulgarienI premiärmatchen mot Vitryssland förra månaden fick man inte den start man ville ha. En match som slutade mållöst och den var bitvis mycket tråkig att titta på. Kanske båda lagen får vara glada för sina poäng helt enkelt.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen känns det i de Franska hjärtana att förlora mot Portugal i EM-finalen på hemmaplan och troligen är revanschlustan stor i detta VM. Formen är bra med 10 vunna matcher, två oavgjorda och bara en förlust på de 13 senaste matcherna. Truppen är också i perfekt ålder då alla såsom Paul Pogba, Antoine Greizman, Anthony Martial, Raphael Varane och Aymeric Laport är på rätt sida om 25 års åldern.

Bortalaget Bulgarien

Bulgarien är det enda laget i gruppen med 3 poäng efter första omgången och den tog man mot Luxemburg som var en tät drabbning mellan lagen. Kvällens motståndare lär inte vara lika enkla att ta poäng av som Luxemburg och man kommer att få koncentrera sig på att försvara sig mot alla de skickliga anfallsspelarna som Frankrike har till godo i sitt lag.

Formen är med 4 vunna matcher och 5 förlorade matcher på den sensate 9 matcherna inte speciellt imponerande. På bortaplan har man vunnit 3 matcher, spelat 1 oavgjord match och förlorat hela sex matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att Frankrike öser på allt man har mot Bulgarien och vi spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.85 hos comeon

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos comeon

Ett annat alternativ är att spela på ett spelbolag som erbjuder sport betting utan svensk licens.

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar