Frankrike vs Island – EM

Hemmalaget Frankrike

Frankrike vs IslandFrankrike har spelat lite trevande inledningsvis under gruppspelet i EM. Man har avgjort matcherna sent men man har vunnit vilket är det viktiga och svåra för ett lag som också är värdnation.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Irland så låg för första gången under i en match då Robbie Brady gjorde mål på en straff. Irland parkerade sedan bussen framför sin målvakt och gjorde det riktiga bra och svårt för fransmännen att komma igenom. Det var inte föräns Antoine Griezmann hittade nätet som man lyckades penetrera irländarna. Bara 4 minuter senare kom även 2an. Det gjorde att man sen kunde kontrollera händelserna och man vann också matchen välförtjänt.

Bortalaget Island

Allt Island tar i blir till guld som det verkar. Den lilla ö-nationen med bara lite över 300 000 människor har spelat över förväntan och förvånar fotbollsvärlden. Trots att man har spelare med mindre kända namn så spelar man för varandra och bevisar verkligen att det är laget före jaget som avgör matcherna.

Mot England spelade man näst intill perfekt försvarsspel och de gånger man kunde kontra gjorde man det snabbt och effektivt. Man vann den matchen helt rättvist.

Så här tänker vi

Det kan bli svårt för Frankrike att vinna matchen men vi tror att båda lagen gör mål och spelar på det till oddset 2.20 hos 10Bet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar