Frankrike vs Italien – Träningslandskamp

fotboll frankrikeEtt möte mellan två stornationer och en repris av VM-finalen 2006. Den gången vann Italien efter att Zidane skallat ner Materazzi i en av de mest osannolika VM-finalerna någonsin. 2018 kommer vi inte få se en repris eftersom Italien inte ens spelar mästerskapet. Detta har vi Janne Andersson och hans mannar att tacka för. Hur som helst är det 22 världsspelare som drabbar samman i Frankrikes huvudstad Paris.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Frankrike

Frankrike är en av de som kan vinna VM efter Brasilien och Tyskland som delar på favoritskapet i mästerskapet. “Les Bleus” har världsspelare på varje position och vann sin kvalgrupp före Sverige. Man gick igenom kvalet på en förlust som kom efter att Ola Toivonen sänkt laget på tilläggstid. Nu väntar en träningsmatch mot ett Italien som vill visa att man hör hemma i VM.

Bortalaget Italien

Italien missade VM efter att förlorat mot Sverige i ett dubbelmöte i Playoff. Tränaren fick sparken och nu har Montella kommit in med nytt blod. Målet är att nå EM 2020 såklart men i sommar får laget titta på. Dock lär man vilja visa att man är ett bra lag som kan rå på de bästa. Nu har man chansen när man möter ett av världens bästa lag på bortaplan. Intressant är att Balotelli är tillbaka i landslagssammanhang för första gången på mycket länge.

Så här tänker vi

En jämn match mellan två riktigt bra lag där ett har självförtroende och det andra nytt hopp och energi efter ett tränarbyte. Frankrike mot Italien är en klassisk match och även om detta är en träningsmatch så förväntas lagen gå för segern – framförallt Italien. Vi tror ändå att Frankrike är snäppet bättre och väljer att spela på seger för hemmalaget till oddset 1,74 hos Bethard.

Vårt speltips: Frankrike besegrar Italien till oddset 1,74 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com