Frankrike vs Nederländerna – Speltips fotbolls-EM

Kvartsfinalerna fortsätter och en av de mest intressanta på förhand är matchen mellan Frankrike och Nederländerna. Frankrike har imponerat stort under turneringen med undantag för den oavgjorda matchen mot Island. Men i övrigt har det varit full pott. Nederländerna inledde med 1-1 mot Sverige och besegrade därefter Portugal och Schweiz. Nu är frågan om de kan överraska mot Frankrike?

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Fotbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Frankrike är klara favoriter

Det franska landslaget är klara favoriter att ta sig vidare till semifinal. De kan mycket väl vinna turneringen. I premiären mot Italien körde laget över sina motståndare och vann med 5-1. Därefter slog laget Belgien med 2-1. Inför sista matchen slog Frankrike av på takten och fick endast 1-1 mot Island, men det räckte för gruppseger. Vill du oddsa på matchen kan vi rekommendera en oddsbonus också.

Nederländerna har växt in i turneringen

För Nederländerna har det sett bättre och bättre ut för varje match. 1-1 mot Sverige i premiären följdes upp med 3-2 mot Portugal och 4-1 mot Schweiz. Nederländerna gick till final vid VM 2019 och har ett starkt lag. Frågan är om de har vad som krävs för att kunna besegra Frankrike. Oddsen hos experter inom svensk betting talar emot dem vilket också historiken gör.

Frankrike når semifinal

Det franska landslaget är starkare än Nederländerna. De har också ett internt övertag de senaste åren. Frankrike har vunnit eller har de slutat oavgjort i de tre senaste matcherna. Vi får backa tillbaka till 2015 för att hitta en seger för Nederländerna. I en tävlingsmatch har Frankrike aldrig förlorat mot Nederländerna. Vi tror att det blir en liknande process nu och håller Frankrike som klara favoriter. Därför spelar vi Frankrike som vinnare till oddset 1,70 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Frankrike vinner över Nederländerna till oddset 1,70 hos LeoVegas

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på Fotbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com