Frankrike vs Peru – Fotbolls-VM 2018

Paul Pogba

Frankrike gör sin andra match i detta VM och efter segern med 2-1 mot Australien är man nu ute efter att göra vägen till slutspel enkel, genom att ta segern mot Peru. Ett Peru som förlorade första matchen mot Danmark trots att man var jämnbördiga. Matchen är den andra som spelas under torsdagen och det är som vanligt fotbollsfest när “Les Bleus” spelar.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Frankrike

Frankrike gick in i turneringen som en av favoriterna till medaljerna men hade det svårt att få spelet att stämma mot Australien. Visst har man stjärnorna och ett lag som är löjligt bra men kan man inte göra det tillsammans är det inte alltid så meningsfullt att ha massa stjärnor. Fråga bara Italien och Holland! Mot Australien räckte det dock med individuella prestationer för att säkra segern och att ha stjärnor kan räcka långt, iallafall mot sämre lag.

Bortalaget Peru

Yoshimar Yotuns Peru är tillbaka i VM efter ett långt uppehåll. Totalt gör laget sitt femte VM men i premiären mot Danmark räckte laget inte till. Visst höll man stånd nästan hela matchen men ett mål Yussuf Poulsen efter en timme räckte för att Danmark skulle vinna. Tråkigt för Peru var att man i första halvleks slutskede missat en straff som var lika dålig som Baresis i VM-finalen 1994. Nu krävs det seger mot Frankrike om Peru vill nå åttondelsfinal. En förlust samtidigt som Danmark vinner innebär att laget är ute ur VM.

Så här tänker vi

Frankrike ska inte ha några problem att vinna mot Peru men samtidigt imponerade laget inte mot Australien, trots segern. Samtidigt har Frankrike i många VM varit trögstartat för att sedan växa ju längre turneringen går. Vi tror dock att i denna matchen har man vaknat ordentligt och har tillräckligt med kvalité för att besegra Peru. Vi väljer att spela på seger för Frankrike mot Peru till oddset 1,59 hos Betsson.

Vårt speltips: Frankrike besegrar Peru till oddset 1,59 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com