Frankrike vs Peru – Fotbolls-VM 2018

Paul Pogba

Frankrike gör sin andra match i detta VM och efter segern med 2-1 mot Australien är man nu ute efter att göra vägen till slutspel enkel, genom att ta segern mot Peru. Ett Peru som förlorade första matchen mot Danmark trots att man var jämnbördiga. Matchen är den andra som spelas under torsdagen och det är som vanligt fotbollsfest när “Les Bleus” spelar.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Frankrike

Frankrike gick in i turneringen som en av favoriterna till medaljerna men hade det svårt att få spelet att stämma mot Australien. Visst har man stjärnorna och ett lag som är löjligt bra men kan man inte göra det tillsammans är det inte alltid så meningsfullt att ha massa stjärnor. Fråga bara Italien och Holland! Mot Australien räckte det dock med individuella prestationer för att säkra segern och att ha stjärnor kan räcka långt, iallafall mot sämre lag.

Bortalaget Peru

Yoshimar Yotuns Peru är tillbaka i VM efter ett långt uppehåll. Totalt gör laget sitt femte VM men i premiären mot Danmark räckte laget inte till. Visst höll man stånd nästan hela matchen men ett mål Yussuf Poulsen efter en timme räckte för att Danmark skulle vinna. Tråkigt för Peru var att man i första halvleks slutskede missat en straff som var lika dålig som Baresis i VM-finalen 1994. Nu krävs det seger mot Frankrike om Peru vill nå åttondelsfinal. En förlust samtidigt som Danmark vinner innebär att laget är ute ur VM.

Så här tänker vi

Frankrike ska inte ha några problem att vinna mot Peru men samtidigt imponerade laget inte mot Australien, trots segern. Samtidigt har Frankrike i många VM varit trögstartat för att sedan växa ju längre turneringen går. Vi tror dock att i denna matchen har man vaknat ordentligt och har tillräckligt med kvalité för att besegra Peru. Vi väljer att spela på seger för Frankrike mot Peru till oddset 1,59 hos Betsson.

Vårt speltips: Frankrike besegrar Peru till oddset 1,59 hos Betsson

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com