Frankrike vs Tyskland – EM

Hemmalaget Frankrike

Frankrike vs TysklandNu ska laget till finalen utses. Klara är redan Portugal och nu väntar vi på vem av Frankrike eller Tyskland som dom ska möte. Detta är nästan en final i sig mellan två klassiska lag som gör upp om finalplatsen. Let the Game begin. Båda lagen har idag chansen att vinna.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Frankrike tog slut på Isländska drömmar om en finalplats nu i söndags när man vann med hela 5-2. Frankrike tog kontrollen över matchen redan i den 20de minuten då Olivier Giroud gjorde ett noll. Sedan utökade Paul Pogba i första halvlek. Matchen slutade till sist med 5-2 och Island ska ändå ha all heder att tagit sig så här långt.

Bortalaget Tyskland

Världsmästarna Tyskland går fortfarande inte att känna igen så här långt in i turneringen. Och hur imponerande är det inte igentligen att trots man spelar dåligt och varvar det med riktiga bottennapp så står man nu här i semifinalen och kan gå till finalspel. Om det räcker att spela riktigt dålig vid en eventuellt final mot Portugal och ändå vinna den då är man verkligen dominant på ett egendomligt vis.

Så här tänker vi

Svårt att sia vem som tar hem denna match och det mest beroende på att Tyskland är långt i från någon form alls vilket annars hade varit en given vinst för Tyskland så istället spelar vi Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos comeon

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar