Frölunda Indians vs UPC Vienna Capitals – CHL

Indians FrölundaDags för Champions Hockey League igen och det är Göteborgs stolthet Frölunda Indians som tar emot Vienna Capitals från huvudstaden Wien i Österrike. Senaste matchen lagen emellan slutade med en stabil seger för Frölunda med 4-1. Capitals har vunnit en match i detta slutspel och det var mot slagpåsen AAB. För Frölunda krävs seger om man ska ha chans på gruppsegern.

Hemmalaget Frölunda

Frölunda gick bra i fjol och nådde en tredjeplats i grundserien. I slutspelet gick det bra fram tills kvartsfinalen då rödhökarna från Malmö blev alldeles för svåra. Efter 4-2 i matcher till skåningarnas fördel var Frölunda ute ur serien och har sedan dess laddat om. I CHL började bra med en övertygande seger med 4-1 mot just Vienna Capitals. Det följdes dock upp med en förlust mot Lions Zurich efter straffar. Frölunda fick dock revansch i efterföljande möte och kunde vinna med 4-2. Därför räcker det att Frölunda vinner återstående tre matcher för att vinna sin grupp och därmed bana för en bättre väg i slutspelet.

Bortalaget Vienna Capitals

Österrikiska hockeylaget Vienna Capitals har varit ömsom vin ömsom vatten under detta CHL. Efter den tunga förlusten mot Frölunda i första matchen svarade man upp med en förlust på övertid mot AAB. Därefter blev det en rejäl urladdning när man mötte samma AAB och vann med hela 6-1. En ofattbar uppryckning jämfört med de två tidigare matcherna. Nu krävs det något liknande men det kommer bli väldigt svårt mot Frölunda på bortaplan.

Så här tänker vi

Det kommer garanterat bli en målrik tillställning där Frölunda kommer att stå för de flesta målen. Målsnittet är högt för båda lagen och därför blir det säkerligen en målrik tillställning. Vi väljer därför att spela över 5,5 mål till oddset 2,15 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Över 5,5 mål i CHL-matchen mellan Frölunda och Vienna Capitals till oddset 2,15 hos Mobilebet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com