Galatasaray vs Fenerbahce – Turkisk Cup Final

Galatasaray vs FenerbahceBåde Galatasaray såväl som Fenerbahce är besvikna over ligaresultatet I år men de två ärkerivalerna möts I dagens cup final.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i bonus! Klicka här!

Galatasars övertygande vinst över Kayserispor med 6-0 på sista tävlingsdagen var inte nog för att rädda laget från en blygsam 6de plats i ligan med 51 inspelade poäng. Men 28 poäng kort till vinnaren. Fenerbahce som slutade 5 poäng bakom Besiktas men som sett över hela säsongen hållit jämna steg var nog andra platsen i ligan försmädlig.

Galatasarays förlust av ligan berodde nog till stor del på den misserabla inledningen man hade under 2016 men bara 1 vinst på 12 matcher. Så vinner man inga titlar. Tursamt för dom så lyckades dom hitta lite av sin form under slutet av serien med fyra vunna och två oavgjorda matcher.

Fenerbahce har spelat bra hela säsongen men Besiktas har varit en anings bättre, det är det som gör att Fenerbahce alltså bara slutar tvåa i år. Enda gången som spelet kärvade var när man mötte Braga i Europe League vilket resulterade i en 3 rader lång förlust svit i Liga 1.

Ingen tvekan vilket lag som är det bättre av dessa två lag och med Fenerbahce i en mycket stark form med vinst svit  3 senaste matcherna spikar vi bortaseger till oddset 1.95 hos Nordicbet

Vi spelar: Bortseger, 2a för Fenerbahce

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com