Galopp Ayr – Storbritannien

Ayr01

Idag måndag är det lite lugnare efter en intensiv helg och inte så många banor igång. Men vi hittar några intressanta spel och jag tvekar inte att välja ut en av hästarna och spika den hos NordicBet.

Spela hos Betsson och dubbla din första insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Detta är ett sprintlopp över 5 furlongs och med bara 8 hästar. Tränaren Fife gör ett bra jobb med sina hästar även om det inte är den tränare med flest hästar i sitt stall. Formen är riktigt bra 2-1-7-1 och där 7de platsen i Kempton inte riktigt speglar hästens potential. Perfect World har nu fått vila i 16 dagar vilket är bra och det är också lite längre än vad oddsfavoriten har fått vila. Hästen är också van med längden på dagens race och med antalet hästar i racet. Jockey för dagen är Butterfield som har styrt 12 hästar de senaste 14 dagarna och har vunnit 8% av dom racen samt placerat sig på goda 25%.

Vädret idag över Ayr bjuder inte på några överraskningar och är utan regn. Banans gräs är ”Good to Soft” vilket passar vår häst ypperligt.

Vi väljer att spika Perfect Worlds som vinnare till oddset 5.0 och för den som vill kan även ett platsspel på hästen för oddset 1.70 också vara ett bra spel.

Vårt spel: Galopp Ayr 14.30 (GMT) Perfect Words 5.0 för Vinst.

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar