Galopp Ayr – Storbritannien

Ayr01

Idag måndag är det lite lugnare efter en intensiv helg och inte så många banor igång. Men vi hittar några intressanta spel och jag tvekar inte att välja ut en av hästarna och spika den hos NordicBet.

Spela hos Betsson och dubbla din första insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Detta är ett sprintlopp över 5 furlongs och med bara 8 hästar. Tränaren Fife gör ett bra jobb med sina hästar även om det inte är den tränare med flest hästar i sitt stall. Formen är riktigt bra 2-1-7-1 och där 7de platsen i Kempton inte riktigt speglar hästens potential. Perfect World har nu fått vila i 16 dagar vilket är bra och det är också lite längre än vad oddsfavoriten har fått vila. Hästen är också van med längden på dagens race och med antalet hästar i racet. Jockey för dagen är Butterfield som har styrt 12 hästar de senaste 14 dagarna och har vunnit 8% av dom racen samt placerat sig på goda 25%.

Vädret idag över Ayr bjuder inte på några överraskningar och är utan regn. Banans gräs är ”Good to Soft” vilket passar vår häst ypperligt.

Vi väljer att spika Perfect Worlds som vinnare till oddset 5.0 och för den som vill kan även ett platsspel på hästen för oddset 1.70 också vara ett bra spel.

Vårt spel: Galopp Ayr 14.30 (GMT) Perfect Words 5.0 för Vinst.

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com