Gefle IF vs AIK – Allsvenskan

aik-gif5an AIK åker till Gävle för att möta nästjumbon Gefle IF. Gefle har fått kämpa inledningsvis av säsongen och idag blir det inte enkelt att ta poäng.  Viktigt för båda lagen att fixa poäng i dagens omgång.

Speltips

För Gefles del handlar det om att överleva och att ta de poäng man lyckas ta. Så är det ofta för Gävlelaget och inte annorlunda i år. För AIKs del handlar det om att försöka bibehålla en fin formkurva och att hänga med toppen i kampen om ligasegern. AIK som har haft en turbulent inledning på säsongen hittar nu alltmer rätt och ser stabilare ut. Så dagens match betyder olika saker för de båda lagen men båda lagen är grymt motiverade men AIK har ett klart övertag trots bortaplan.

Statistiken

Talar för AIK vinst. På bortaplan mot Gefle har AIK  vunnit alla sina matcher sedan 2010 och inget annat talar för att det blir annorlunda idag. Formen sista 5 matcherna för AIK är F-O-V-V-V och för Gefles del F-F-F-F-F. Redbet betalar ut 1.70 vilket är ett bra odds för AIK seger och detta är ett spel som du inte ska missa.

Vårt spel: AIK bortaseger

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com