Gefle vs Kalmar – Allsvenskan

Hemmalaget Gefle

Gefle vs KalmarTala om katastrof inledning av en säsong. Man får inte till något spel, man vinner inga matcher och man ligger tvärsist. Frågan är om det inte redan är klart man inte spelar i högsta serien nästkommande år.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Laget har bara tagit 5 poäng på 13 matcher och deras enda (!) vinst kom i Mars den andra matchdagen. Sedan har man förlorat 10 matcher och nu har det gått så lång tid att man inte kommer ihåg hur det är vinna en match. Mycket att lagets problem kan skyllas på deras svaga offensiv för man gör heller inga mål. På 13 matcher har man bara lyckats göra 9 mål.

Bortalaget Kalmar

För Kalmars del ser det lite ljusare ut och man är på något mer säker mark. Men man får inte glömma bort att det bara är 4 poäng ner till nedflyttning så om man nu är på en 11de plats så måste man fortsätta titta upp i tabellen.

Nu är man dock inne i en vinnartrend och man har inte förlorat på 5 matcher. Och mot Gefle idag så kommer nog en ny vinst och 3 härliga poäng.

Så här tänker vi

Vad finns det att tänka på, kommer Gefle chockartat vinna? Nej det kommer inte att hända så vi spelar istället Under 2.5 mål till oddset 1.85 hos LeoVegas

Vi spelar: Under 2.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar