Gefle vs Kalmar – Allsvenskan

Hemmalaget Gefle

Gefle vs KalmarTala om katastrof inledning av en säsong. Man får inte till något spel, man vinner inga matcher och man ligger tvärsist. Frågan är om det inte redan är klart man inte spelar i högsta serien nästkommande år.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Laget har bara tagit 5 poäng på 13 matcher och deras enda (!) vinst kom i Mars den andra matchdagen. Sedan har man förlorat 10 matcher och nu har det gått så lång tid att man inte kommer ihåg hur det är vinna en match. Mycket att lagets problem kan skyllas på deras svaga offensiv för man gör heller inga mål. På 13 matcher har man bara lyckats göra 9 mål.

Bortalaget Kalmar

För Kalmars del ser det lite ljusare ut och man är på något mer säker mark. Men man får inte glömma bort att det bara är 4 poäng ner till nedflyttning så om man nu är på en 11de plats så måste man fortsätta titta upp i tabellen.

Nu är man dock inne i en vinnartrend och man har inte förlorat på 5 matcher. Och mot Gefle idag så kommer nog en ny vinst och 3 härliga poäng.

Så här tänker vi

Vad finns det att tänka på, kommer Gefle chockartat vinna? Nej det kommer inte att hända så vi spelar istället Under 2.5 mål till oddset 1.85 hos LeoVegas

Vi spelar: Under 2.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com