Georgien mot Sverige – Speltips VM-kvalet

Janne Anderssons mannar åker till Batumi i Georgien för en oerhört viktig VM-kval-match på Adjarabet Arena. Sverige leder gruppen två poäng före Spanien men då man möter just Spanien i den sista matchen krävs det förmodligen fyra poäng på de två avslutande matcherna för att vara garanterade en plats i VM i Qatar 2022. En seger mot Georgien är i princip ett måste om inte Spanien genomgår en kollaps av guds nåde. Vi hoppas och tror att det blågula landslaget kan fortsätta på inslagen väg och ta tre poäng även den här gången.

Hämta en välkomstbonus hos Hajper på 100 kronor

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Georgien har fyra poäng

Georgien inledde kvalet med att poäng borta mot Grekland. Men därefter var det tufft för nationen som förlorade tre raka matcher. Men mot Kosovo borta sedan lyckades Georgien ta tre poäng och står nu på fyra poäng. Givetvis blir det inget VM-slutspel för landet som kan trösta sig med att de i alla fall tagit fyra poäng vilket kanske är mer än många förväntat.

Sverige har Zlatan tillbaka

Det svenska laget har Zlatan Ibrahimovic tillbaka i truppen efter skadefrånvaro. På de offensiva positionerna har förbundskaptenen många spelare att välja mellan. Desto skralare är det bland mittbackarna där skadesituationen är prekär. Men Sverige borde ändå ha ett lag som kan klara av att besegra Georgien på bortaplan vilket oddsen också visar. Om det ska bli ett VM är en seger viktig. Då kan Sverige försöka hålla ett kryss borta mot Spanien för att ta direktplatsen till VM i Qatar.

Sverige tar hem segern

Om det är en sak vi lärt oss under Janne Andersson är det att Sverige brukar vara bra på att städa av de mindre nationerna. Förhoppningsvis kommer vi få se detta även mot Georgien. Dock var det inte särskilt imponerande när lagen möttes i Mars. Trots spel på hemmaplan lyckades Sverige endast vinna med 1-0. Men med tanke på att Alexander Isak gör det bra i La Liga och Zlatan Ibrahimovic har hittat formen igen efter skadan borde det finnas offensiv kraft att kunna slå sönder Georgien. Frågan är dock vilken elva förbundskaptenen ställer upp med eftersom Sverige möter Spanien tre dagar senare i en på pappret betydligt tuffare match. Därför spelar vi Sverige som segrare borta mot Georgien till oddset 1,55 hos Hajper

Vårt speltips: Sverige vinner borta mot Georgien till oddset 1,55 hos Hajper

Hämta en bonus hos Hajper för att oddsa på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller