Getafe vs Athletic Bilbao – La Liga

Dags för mittenmöte i La Liga när Getafe tar emot Athletic Bilbao. Getafe behöver vinna för att ha getafe jublar riktigt häng på Europaplatserna och detsamma gäller laget från Baskien. Endast en poäng skiljer lagen åt för tillfället och en seger för något av lagen skulle innebära att drömmen om Europa League lever i allra högsta grad. Getafe har fördelen av hemmaplan men samtidigt är formen hos Athletic Bilbao bättre med 7 raka matcher utan förlust.

Hämta din insättningsbonus på 200%  hos Unibet

Hemmalaget Getafe

Getafe hade en fin inledning på årets säsong men under vintern har man inte lyckats hålla den jämnheten som krävs för att laget ska kunna utmana ordentligt om topplaceringarna. Potentialen och högsta nivån finns där men många uddamålsförluster har gjort att den fina placeringen som Getafe hade i höstas är borta. Istället är det hemmaformen som räddat Getafe och senaste hemmaförlusten kom i slutet av Oktober.

Bortalaget Athletic Bilbao

Baskerna är obesegrade 2018 och siktar på att vara så även efter kvällens möte borta mot Getafe. För det krävs det att man fortsätter med den fina form som funnits under slutet. Bilbao har bara släppt in två mål på de sju senaste matcherna och inte förlorat en enda. Nu finns möjligheten att fortsätta på den fina sviten men då krävs det 100% fokus under 90 minuter + tillägg på Coliseum Alfonzo Pérez.

Så här tänker vi

Med endast en poäng som skiljer lagen åt blir det svårt att utse en vinnare. Getafe har fördel av hemmaplan och stark form där medan Athletic Bilbao känns som det starkaste laget just nu. Därför känns krysset inte alls lång borta. Vi tror därför att matchen slutar oavgjort och hämtar oddset 3,15 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Getafe och Athletic Bilbao slutar oavgjort till oddset 3,15 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Tagged With :