Getafe vs Athletic Bilbao – La Liga

Dags för mittenmöte i La Liga när Getafe tar emot Athletic Bilbao. Getafe behöver vinna för att ha getafe jublar riktigt häng på Europaplatserna och detsamma gäller laget från Baskien. Endast en poäng skiljer lagen åt för tillfället och en seger för något av lagen skulle innebära att drömmen om Europa League lever i allra högsta grad. Getafe har fördelen av hemmaplan men samtidigt är formen hos Athletic Bilbao bättre med 7 raka matcher utan förlust.

Hämta din insättningsbonus på 200%  hos Unibet

Hemmalaget Getafe

Getafe hade en fin inledning på årets säsong men under vintern har man inte lyckats hålla den jämnheten som krävs för att laget ska kunna utmana ordentligt om topplaceringarna. Potentialen och högsta nivån finns där men många uddamålsförluster har gjort att den fina placeringen som Getafe hade i höstas är borta. Istället är det hemmaformen som räddat Getafe och senaste hemmaförlusten kom i slutet av Oktober.

Bortalaget Athletic Bilbao

Baskerna är obesegrade 2018 och siktar på att vara så även efter kvällens möte borta mot Getafe. För det krävs det att man fortsätter med den fina form som funnits under slutet. Bilbao har bara släppt in två mål på de sju senaste matcherna och inte förlorat en enda. Nu finns möjligheten att fortsätta på den fina sviten men då krävs det 100% fokus under 90 minuter + tillägg på Coliseum Alfonzo Pérez.

Så här tänker vi

Med endast en poäng som skiljer lagen åt blir det svårt att utse en vinnare. Getafe har fördel av hemmaplan och stark form där medan Athletic Bilbao känns som det starkaste laget just nu. Därför känns krysset inte alls lång borta. Vi tror därför att matchen slutar oavgjort och hämtar oddset 3,15 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Getafe och Athletic Bilbao slutar oavgjort till oddset 3,15 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Tagged with:

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com