Ghana vs Uruguay – Speltips VM 2022

Det är daGhana speltips VM 2022gs för Grupp H att avgöras och det är ett pressat Uruguay som behöver ta poäng. Detta efter att endast ha samlat ihop 1 poäng på sina två första matcher. Vad som dock kan vara en tröst för Uruguay är att de har stor sannolikhet att gå vidare om de vinner mot Ghana. Men det blir inte enkelt då Ghana vann mot Sydkorea och dessutom spelade jämnt mot Portugal. Vem vinner den spännande matchen i Al Wakrah?

Datum: 2 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)

Hämta en oddsbonus hos Betinia

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Ghana är klara underdogs

Oddsen hos svensk betting håller Ghana som favoriter men Ghana har inget att skämmas för i denna turnering. De var när att ta poäng mot Portugal och kunde i matchen mot Sydkorea vinna. Därmed står laget på tre poäng och är vidare till åttondelsfinal om de lyckas ta poäng mot Uruguay. Men det kommer att bli en tuff match då det är en skicklig motståndare som de ställs emot.

Uruguay hoppas kunna vinna

Det finns mycket på spel för Uruguay. De måste vinna för att ta sig vidare till åttondelsfinal efter endast en poäng på sina två inledande matcher. Premiären mot Sydkorea slutade 0-0 och därefter föll laget mot Portugal med 0-2. Därmed har laget noll gjorda mål framåt och är i en prekär situation. Har de vad som krävs för att ta tre poäng nu och gå vidare till åttondelsfinal?

Blir en intressant match

Det kommer helt klart att bli en intressant match mellan lagen. Ghana är vidare vid oavgjort och så länge inte Sydkorea skrällar mot Portugal är Uruguay vidare vid en seger. Där har ni förutsättningarna inför matchen. Vi tror på en målsnål historia. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,85 hos Betinia.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,85 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller