Granada vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Granada

Granada behöver verkligen en vinst nu och säkert har de tittat på Las Palmas bortafacit och kan konstatera att i den här matchen skall de har en statistisk stor chans att vinna. Granada ligger i botten av tabellen och formen just nu är fem förluster och en oavgjort på de senaste sex matcherna. Då förstår man att de är i poängbehov.

Granadas försvarsspel är under all kritik och man har släppt in mål i 95% av samtliga matcher och snittet på insläppta mål är 2.2 vilket är riktigt höga siffror.

Bortalaget Las Palmas

Las Palmas tänker nog lite likadant som Granada fast tvärtom då de säkert vill förbättra sina resultat på bortaplan och varför inte vända borta trenden mot La Ligas bottengäng. Las Palmas form är tre vunna matcher, en oavgjord och två förluster på de senaste sex matcherna.

Las Palmas fick PSG spelaren Jese på lån och han kan nog bidra med en hel del till laget.

Så här tänker vi

Det mesta talar för att Granada förlorar igen men vi väljer det mer spelvärda Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com