Guarani vs River Plate – Copa Libertadores

Hemmalaget Guarani

Guarani som just nu ligger på en trygg andraplats i den Paraguayanska ligan och de har fem raka vinster på sex matcher. Under den här vinstsviten har dem spelat excellent anfallsfotboll vilket har lett till många mål. När man har en sådan form och är inne i en sådan svit skall man också ha bra självförtroende inför matchen.

Trots att det verkar svårt för de andra lagen att hitta sätt att vinna över dem så de inte immuna mot att släppa in mål. Det gör dem men det blir aldrig något problem för laget då man istället gör fler mål framåt. Guarani har släppt in bollar i fyra matcher av fem möjliga.

Hemmalaget River Plate

River Plate är en välkänd och anrik klubb med många fina troféer på sin hylla. Dem har vunnit den här cupen hela tre gånger men formen den sista tiden har varit allt annat än bra. De har vunnit två matcher av fem möjliga men konstigt nog är formen i den här turnering bra och dem har faktiskt tagit maximalt med poäng på sina bortaresor. Om inte formen i den inhemska ligan påverkar dem har de en bra chans att ta åtminstone ett poäng med sig hem.

Så här tänker vi

Givet att båda lagen oavsett utgången av sina respektive matcher lyckas gör många mål gör det att vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar