Guinea vs Gambia – Speltips Afrikanska Mästerskapen

Vi är framme vid åttondelsfinaler i Afrikanska Mästerskapen och än så länge har Burkina Faso och Tunisien tagit steget till kvartsfinal. Nu väntar ett intressant möte mellan Guinea och överraskningen Gambia som hittills är obesegrerade i turneringen. Det är minst sagt imponreande med tanke på att Gambia är debutanter i turneringen. Man är klara underdogs även i åttondelsfinalen men Guinea har inte imponerat. Vem når kvartsfinal av de två nationerna?

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och kom igång på bästa sätt

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kan Guinea ta segern som förväntat?

Guinea inledde med att vinna mot Malawi med 1-0 och därefter väntade Senegal i en match som slutade 0-0. I den tredje och avslutande gruppspelsmatchen blev det förlust mot Zimbabwe med 1-2. Därmed fick man också en gruppetta i åttondelsfinalen. Att det blev Gambia är nog inget som Guinea har något emot på förhand. Men samtidigt har Gambia imponerat. Guinea blev utslagna just i åttondelsfinalen förra Afrikanska Mästerskapet. Frågan är om de når längre i år?

Gambia är turneringens överraskning?

Att oddsen är emot Gambia är tydligt men samtidigt har Gambia imponerat under turneringen. Detta är den första gången någonsin som Gambia nått Afrikanska Mästerskapen och att vinna gruppen är därför en oerhörd bedrift. Segrar mot Mauritania och Tunisien samt oavgjort mot Mali visar att Gambia är ett lag att räkna med i detta mästerskap. Ska de klara av att fortsätta framgångssagan ännu ett steg eller tar det slut här?

Blir en intressant match

Det blir minst sagt en intressant match mellan två lag som aldrig tidigare ställts mot varandra. Ska Gambia kunna vinna måste de få in bollar bakom Aly Keita, till vardags i Östersund i Allsvenskan. Det blir ingen enkel uppgift med tanke på att Keita hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna. Men vi tror att Gambia kan överraska och spelar de som vinnare till oddset 4,20 hos Snabbare.

Vårt speltips: Gambia vinner över Guinea till oddset 4,20 hos Snabbare

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare för att betta på Afrikanska Mästerskapen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com