Guinea vs Gambia – Speltips Afrikanska Mästerskapen

Vi är framme vid åttondelsfinaler i Afrikanska Mästerskapen och än så länge har Burkina Faso och Tunisien tagit steget till kvartsfinal. Nu väntar ett intressant möte mellan Guinea och överraskningen Gambia som hittills är obesegrerade i turneringen. Det är minst sagt imponreande med tanke på att Gambia är debutanter i turneringen. Man är klara underdogs även i åttondelsfinalen men Guinea har inte imponerat. Vem når kvartsfinal av de två nationerna?

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och kom igång på bästa sätt

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kan Guinea ta segern som förväntat?

Guinea inledde med att vinna mot Malawi med 1-0 och därefter väntade Senegal i en match som slutade 0-0. I den tredje och avslutande gruppspelsmatchen blev det förlust mot Zimbabwe med 1-2. Därmed fick man också en gruppetta i åttondelsfinalen. Att det blev Gambia är nog inget som Guinea har något emot på förhand. Men samtidigt har Gambia imponerat. Guinea blev utslagna just i åttondelsfinalen förra Afrikanska Mästerskapet. Frågan är om de når längre i år?

Gambia är turneringens överraskning?

Att oddsen är emot Gambia är tydligt men samtidigt har Gambia imponerat under turneringen. Detta är den första gången någonsin som Gambia nått Afrikanska Mästerskapen och att vinna gruppen är därför en oerhörd bedrift. Segrar mot Mauritania och Tunisien samt oavgjort mot Mali visar att Gambia är ett lag att räkna med i detta mästerskap. Ska de klara av att fortsätta framgångssagan ännu ett steg eller tar det slut här?

Blir en intressant match

Det blir minst sagt en intressant match mellan två lag som aldrig tidigare ställts mot varandra. Ska Gambia kunna vinna måste de få in bollar bakom Aly Keita, till vardags i Östersund i Allsvenskan. Det blir ingen enkel uppgift med tanke på att Keita hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna. Men vi tror att Gambia kan överraska och spelar de som vinnare till oddset 4,20 hos Snabbare.

Vårt speltips: Gambia vinner över Guinea till oddset 4,20 hos Snabbare

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare för att betta på Afrikanska Mästerskapen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller