Halmstad vs Värnamo – Superettan

Hemmalaget Halmstad

Halmstad vs VärnamoHalmstads segersvit bröts i helgen när man fick besök av nedflyttningsklara Frej. Man kom till matchen med sex matcher utan förlust varav 4 vinster. Då torskar man mot Frej.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ett tidigt ledningsmål av Frej som följdes upp av ett par till innan halvleks vila. Halmstad gjorde ett tamt försök att hämta igen ledningen men man lyckades bara få in en boll medan Frej fick in 4an också och mot slutet fick Halmstad en tröstmål.

Detta var självklart en chockartad förlust och inte enligt planerna för ligaledarna och som tur var påverkade inte förlusten någonting i tabellen.

Bortalaget Värnamo

Värnamo är inte långt bakom Halmstad och blev säkert glada över Halmstads förlust. Man vann med 2-0 mot AFC United men eftersom Halmstad tappade 3 poäng och Värnamo tog 3 poäng är nu skillnaden blott 4 poäng. En vinst idag och Värnamo kan ha chansen på topplacering.

Man har bara vunnit 3 av de sista 6 matcherna men bara förlorat 1 av matcherna. Båda förlusterna har kommit på bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att Värnamo kommer att försöka vända det här med att förlora på bortplan och därmed ta igen försprången mot lag som t.ex. Halmstad men Halmstad kommer att vara för starka idag och vi spelar Vinst för Halmstad till oddset 1.83 hos Betsson

Vi spelar: Vinst för Halmstad hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar