Halmstad vs Värnamo – Superettan

Hemmalaget Halmstad

Halmstad vs VärnamoHalmstads segersvit bröts i helgen när man fick besök av nedflyttningsklara Frej. Man kom till matchen med sex matcher utan förlust varav 4 vinster. Då torskar man mot Frej.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ett tidigt ledningsmål av Frej som följdes upp av ett par till innan halvleks vila. Halmstad gjorde ett tamt försök att hämta igen ledningen men man lyckades bara få in en boll medan Frej fick in 4an också och mot slutet fick Halmstad en tröstmål.

Detta var självklart en chockartad förlust och inte enligt planerna för ligaledarna och som tur var påverkade inte förlusten någonting i tabellen.

Bortalaget Värnamo

Värnamo är inte långt bakom Halmstad och blev säkert glada över Halmstads förlust. Man vann med 2-0 mot AFC United men eftersom Halmstad tappade 3 poäng och Värnamo tog 3 poäng är nu skillnaden blott 4 poäng. En vinst idag och Värnamo kan ha chansen på topplacering.

Man har bara vunnit 3 av de sista 6 matcherna men bara förlorat 1 av matcherna. Båda förlusterna har kommit på bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att Värnamo kommer att försöka vända det här med att förlora på bortplan och därmed ta igen försprången mot lag som t.ex. Halmstad men Halmstad kommer att vara för starka idag och vi spelar Vinst för Halmstad till oddset 1.83 hos Betsson

Vi spelar: Vinst för Halmstad hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com