Halmstads BK vs AIK – Speltips Allsvenskan

Nykomlingen HalmHalmstads BK speltips Allsvenskan AIKstads BK spelade bara en säsong i Superettan efter att ha åkt ut Allsvenskan säsongen 2021. Inget lag har någonsin åkt ur Allsvenskan och släppt in så få mål. Nu återstår det att se om Halmstads BK kan hålla sig kvar säsongen 2023. Det blir oavsett vilket en tuff premiär mot AIK som inte sett särskilt bra ut under försäsongen och Svenska Cupen. Men de är ändå favoriter till segern i premiären om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Vem tar tre poäng av de båda gräslagen?

Datum: 2 april 2023
Avspark: 17:30
Arena: Örjans Vall (Halmstad)
Domare: J Östling (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan

Kan nykomlingen Halmstad hota AIK?

Halmstads BK var oerhört starka i Superettan förra säsongen och det är härligt att laget är tillbaka i högsta serien. I Svenska Cupen vann laget planenligt mot FC Trollhättan och J Södra men BK Häcken blev för svåra i sista gruppspelsmatchen. Därefter har Halmstad kryssat i träningsmatcher mot Värnamo och Elfsborg. Det känns som laget kommer väl förberedda till Allsvenskan 2023.

Gnaget är svårtolkade

AIK ska vara med i toppen men det har inte imponerat allt för mycket under försäsongen. Laget tog sig vidare från gruppspelet i Svenska Cupen men tappade poäng hemma mot Västerås. I kvartsfinalen mot Bajen föll de med 1-2 och frågan är hur laget kommer att gå i Allsvenskan 2023. 

Blir en målsnål match

Det kommer att bli en målsnål match om vi tittar på förutsättningarna. Halmstad släpper in få mål vilket också gäller för AIK. Bägge lagen har sin styrka i defensiven. Med tanke på detta är det inte mycket som talar för att det skulle bli en målrik tillställning på Örjans Vall när lagen premiärspelar i Allsvenskan 2023. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,68 hos Bethard.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,68 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan