Hamburger SV – Hertha Berlin – Speltips Bundesliga Relegation

En ödesmatch väntar i Bundesliga i den avgörande matchen om vem som får säkrat kontrakt. Det är fördel Hamburger SV efter första mötet då laget från Zweite Bundesliga vann första mötet med 1-0 trots spel på bortaplan. Nu är frågan om de kan hålla kylan på hemmaplan och spela ner Hertha Berlin från andra divisionen. Räkna med en spännande match mellan två lag som kommer att ge allt.

Hämta en oddsbonus på Speedybet och spela på Bundesliga Relegation

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Formen är fin hos hemmalaget

Hamburger SV har en strålande form då laget avslutade säsongen med fyra raka segrar i 2 Bundesliga. Det tog laget till en plats i Play Off om att gå upp till Bundesliga. Nu står laget med ena benet i den högsta serien efter 1-0 i första mötet mot Hertha Berlin. I en spännande match kunde L Reis, en anonym fotbollsspelare, skjuta in segermålet i den 57:e minuten. Därefter spelade Hamburger SV av matchen vilket räckte till seger och fördel inför returmötet.

Ska Hertha Berlin lämna Bundesliga?

Om formen är god hos hemmalaget är det snarare tvärtom om hos Hertha Berlin. Två raka förluster i säsongsavslutningen följdes upp av en plattmatch mot Hamburger SV i första matchen i Play Off. Det gör att läget nu är prekärt för Bundesligas Hipsterlag nr 1. Att åka ur vore en katastrof och tråkigt för Bundesliga. Men efter noll gjorda mål på hemmaplan krävs det en starkt bortaseger för att säkra kontraktet för laget.

Räkna med spänning hela vägen till slutet

Hamburger SV är nöjda med oavgjort då det innebär att laget är klara för Bundesliga nästa säsong. Därför lär det inte bli någon direkt offensiv framfart från hemmalaget som istället lär spela på resultat och oddsen talar därför för en målsnål match. Detta borde innebära ett målsnålt möte mellan lagen. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,85 hos Speedybet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i mötet mellan Hamburger SV och Hertha Berlin till oddset 1,85 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com