Hamburger SV – Hertha Berlin – Speltips Bundesliga Relegation

En ödesmatch väntar i Bundesliga i den avgörande matchen om vem som får säkrat kontrakt. Det är fördel Hamburger SV efter första mötet då laget från Zweite Bundesliga vann första mötet med 1-0 trots spel på bortaplan. Nu är frågan om de kan hålla kylan på hemmaplan och spela ner Hertha Berlin från andra divisionen. Räkna med en spännande match mellan två lag som kommer att ge allt.

Hämta en oddsbonus på Speedybet och spela på Bundesliga Relegation

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Formen är fin hos hemmalaget

Hamburger SV har en strålande form då laget avslutade säsongen med fyra raka segrar i 2 Bundesliga. Det tog laget till en plats i Play Off om att gå upp till Bundesliga. Nu står laget med ena benet i den högsta serien efter 1-0 i första mötet mot Hertha Berlin. I en spännande match kunde L Reis, en anonym fotbollsspelare, skjuta in segermålet i den 57:e minuten. Därefter spelade Hamburger SV av matchen vilket räckte till seger och fördel inför returmötet.

Ska Hertha Berlin lämna Bundesliga?

Om formen är god hos hemmalaget är det snarare tvärtom om hos Hertha Berlin. Två raka förluster i säsongsavslutningen följdes upp av en plattmatch mot Hamburger SV i första matchen i Play Off. Det gör att läget nu är prekärt för Bundesligas Hipsterlag nr 1. Att åka ur vore en katastrof och tråkigt för Bundesliga. Men efter noll gjorda mål på hemmaplan krävs det en starkt bortaseger för att säkra kontraktet för laget.

Räkna med spänning hela vägen till slutet

Hamburger SV är nöjda med oavgjort då det innebär att laget är klara för Bundesliga nästa säsong. Därför lär det inte bli någon direkt offensiv framfart från hemmalaget som istället lär spela på resultat och oddsen talar därför för en målsnål match. Detta borde innebära ett målsnålt möte mellan lagen. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,85 hos Speedybet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i mötet mellan Hamburger SV och Hertha Berlin till oddset 1,85 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller