Hammarby IF vs Djurgårdens IF – Speltips Allsvenskan

Det blir ett spännande derby under lördagen när Hammarby och Djurgården gör upp på Tele 2 Arena. Vi ser med stor spänning fram emot matchen som kan bli avgörande för hur det slutar för lagen denna säsong. Hammarby måste vinna för att haka på i guldstriden då förlust innebär att laget är sju poäng bakom DIF och kanske åtta bakom BK Häcken. Frågan är om de har vad som krävs för att kunna hota ett Djurgården i god form?

Datum: 11/9 – 2022
Avsparkstid: 15:00
Arena: Tele 2 Arena
Domare: M Al-Hakim

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bajen är piskade att vinna

Sportchefen Jansson har satsat friskt denna säsongen och hoppas kunna vinna deras andra SM-guld någonsin. Då krävs det med stor sannolikhet seger mot Djurgårdens IF. Avståndet kan bli för stort vid förlust då det efter matchen endast återstår sju omgångar. Senast åkte de dock på en rejäl nitlott och föll mot IFK Norrköping med 1-4.

Djurgårdens IF hoppas kunna vinna guld

För Djurgårdens IF har det varit en rolig säsong. De kvalificerade sig till Europa Conference League och är också med i guldstriden i allra högsta grad. DIF har inte förlorat i Allsvenskan sedan maj då laget ställdes mot Kalmar FF. Nu är frågan om de kan fortsätta trenden?

Blir en jämn match

För Djurgårdens IF är oavgjort helt okej men Hammarby behöver en seger. Räkna med stor passion mellan lagen som inte vill förlora vilket oddsen också talar för. Vi tror därför att det kan bli en väldigt jämn match. Av denna anledning väljer vi att spela oavgjort till oddset 3,60 hos Snabbare.

Vårt speltips: Matchen mellan Hammarby och Djurgården slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com