Hammarby IF vs IF Elfsborg – Speltips Allsvenskan

Det är en rolig toppstrid vi har i Allsvenskan och två av de lag som hoppas vara med i kampen om SM-guldet ställs mot varandra på Tele 2. Hammarby har efter en svag form verkat hitta formen då det blev klara 3-0 senast mot ett formstark IFK Göteborg. Nu möter de IF Elfsborg som gjort det svårt för topplagen på med poäng mot såväl Häcken och AIK i de två senaste matcherna. Det är två lag som verkligen vill vinna och det återstår att se vem som lyckas bäst.

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby kommer från en stark seger

”Bajen” hade en svag form men det vände senast mot IFK Göteborg. Nu har de chans att ta poäng igen när de spelar hemma på Tele 2. Motståndet är IF Elfsborg vilket inte är den enklaste motståndaren. Samtidigt vann Hammarby när de möttes i Svenska Cupen senast. Men i Allsvenskan har Hammarby inte vunnit mot Elfsborg sedan 2019. Bryts trenden nu? Oddsexperter inom svensk betting håller ”Bajen” som favoriter.

IF Elfsborg är svårslagna

Elfsborg har gjort det svårt för topplagen denna säsong. Poäng mot Elfsborg, Häcken, Djurgården och Malmö FF visar på detta. Istället är det förluster mot Helsingborg, Sirius och Mjällby som gör att laget inte ligger bättre än sjua. Det är dock jämnt i toppen och en seger mot Hammarby skulle ta laget närmare platserna i Europa. Har de vad som krävs i detta spännande möte?

Hammarby är favoriter av en anledning

Hammarby har värvat intressant inför hösten med hela fem värvningar och utan Europaspel lär de utmana om titeln i Allsvenskan. Det kan ta tid att få ihop så många nyförvärv men vi tror ändå att de har vad som krävs för att besegra IF Elfsborg. Därför spelar vi ”Bajen” som vinnare till oddset 1,98 hos Betinia.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot IF Elfsborg till oddset 1,98 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller