Hammarby IF vs IF Elfsborg – Speltips Allsvenskan

Det är en rolig toppstrid vi har i Allsvenskan och två av de lag som hoppas vara med i kampen om SM-guldet ställs mot varandra på Tele 2. Hammarby har efter en svag form verkat hitta formen då det blev klara 3-0 senast mot ett formstark IFK Göteborg. Nu möter de IF Elfsborg som gjort det svårt för topplagen på med poäng mot såväl Häcken och AIK i de två senaste matcherna. Det är två lag som verkligen vill vinna och det återstår att se vem som lyckas bäst.

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby kommer från en stark seger

”Bajen” hade en svag form men det vände senast mot IFK Göteborg. Nu har de chans att ta poäng igen när de spelar hemma på Tele 2. Motståndet är IF Elfsborg vilket inte är den enklaste motståndaren. Samtidigt vann Hammarby när de möttes i Svenska Cupen senast. Men i Allsvenskan har Hammarby inte vunnit mot Elfsborg sedan 2019. Bryts trenden nu? Oddsexperter inom svensk betting håller ”Bajen” som favoriter.

IF Elfsborg är svårslagna

Elfsborg har gjort det svårt för topplagen denna säsong. Poäng mot Elfsborg, Häcken, Djurgården och Malmö FF visar på detta. Istället är det förluster mot Helsingborg, Sirius och Mjällby som gör att laget inte ligger bättre än sjua. Det är dock jämnt i toppen och en seger mot Hammarby skulle ta laget närmare platserna i Europa. Har de vad som krävs i detta spännande möte?

Hammarby är favoriter av en anledning

Hammarby har värvat intressant inför hösten med hela fem värvningar och utan Europaspel lär de utmana om titeln i Allsvenskan. Det kan ta tid att få ihop så många nyförvärv men vi tror ändå att de har vad som krävs för att besegra IF Elfsborg. Därför spelar vi ”Bajen” som vinnare till oddset 1,98 hos Betinia.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot IF Elfsborg till oddset 1,98 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com