Hammarby IF vs IFK Göteborg – Allsvenskan

BajenNär allsvenskan klivit in i ett avgörande skede är det utan Hammarby som kandidat om SM-guldet. Laget låg hade länge chansen att vinna SM-guldet men efter ett totalt haveri de senaste omgångarna är läget nu prekärt för ”Bajen” som inte ens kommer få någon plats i Europaspelet om man fortsätter på inslagen väg. Nu möter man i och för sig ett lag som är i ännu sämre form och faktiskt riskerar att få kvala ner. Ångestmöte på Tele2 Arena väntar.

Hemmalaget Hammarby

”Bajen” har gjort en stark säsong och fansen hade börjat drömma om guld. För fyra omgångar sedan var det en relativt realistisk målsättning, nu är det helt orimligt. Detta tack vare förlust mot Djurgården, kryss mot Sirius, förlust mot AIK och nu senast förlust hemma mot Elfsborg. 1 poäng av 12 möjliga i en guldstrid duger inte och nu är man 10 poäng efter AIK och dessutom har man tappat sitt 11 poängs försprång till MFF bakom som numera bara är ett poäng, och då ska ”Bajen” möta MFF på Stadion i Malmö den 20 oktober.

Bortalaget IFK Göteborg

Stackars blåvitt som haft en fruktansvärd säsong på alla sätt. Sportchefen Mats Gren, kanske den minst sympatiska människan av alla sportchefer i Allsvenskan, är i ständigt blåsväder. Resultaten har inte gått särskilt bra heller utan ”Änglarna” ligger på plats 12 i tabellen med endast fem poängs marginal till negativ kvalplats.

Så här tänker vi

Visst är Hammarby i svag form men ingenting slår IFK:s usla säsong. Att man ens är involverad i en bottenstrid är direkt svagt men det kanske inte är så konstigt med tanke på vilken trupp Mats Gren satt ihop. Göteborg har inte vunnit i Allsvenskan sedan den 20 augusti och på de fyra senaste matcherna har man inte lyckats vinna. Vi tror Hammarby är för starka och väljer att spela hemmaseger till oddset 1,51 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Hammarby vinner över IFK Göteborg till oddset 1,51 hos Mobilebet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com