Hammarby IF vs Varbergs BoIS – Speltips Allsvenskan

Hammarby har fyra matcher utan seger men hoppas kunna bryta den trenden när de tar emot Varberg på hemmaplan i Stockholm. Hemmalaget har fortfarande en teoretisk chans på guldet men det blir svårt då avståndet är fem poäng. En seger mot Varberg gör dock att laget har fortsatt grepp om tredjeplatsen vilket ger spel i Europa nästa år. Har de vad som krävs för att mala ner gästerna som är i stort poängbehov.

Datum: 10 oktober 2022
Avspark: 19:10
Arena: Tele2 Arena (Stockholm)
Domare: F Klitte

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby behöver en seger

Fem poäng upp till serieledning är inte omöjligt med sex omgångar kvar men samtidigt har Bajen inte tagit en seger på fem matcher i Allsvenskan. De har visserligen kryssat mot Djurgården, Häcken och Malmö i de tre senaste matcherna men endast två mål framåt på fyra matcher vittar om att formen avtagit.

Varbergs BoIS krigar för överlevnad

Varberg ligger tre poäng ovanför kvalstrecket med en match mindre spelad och tog en stark poäng mot BK Häcken senast. Laget är svåra att besegra men har tagit lite för få segrar för att kontraktet ska vara säkrat. Endast en seger på de åtta senaste matcherna säger en del. Nu återstår det att se om de kan överraska på plasten i Stockholm.

Hammarby tar en komfortabel seger

Oddsen och experter inom svensk betting tror på hemmaseger vilket vi också gör. Hammarby må ha haft svårt att vinna på sistone men samtidigt har laget haft ett mördande spelschema. Nu återstår det att se om de kan vinna mot Varberg på hemmaplan. Vi tror de lyckas och spelar därför Hammarby som segrare till oddset 1,28 hos Betsson.

Vårt speltips: Hammarby vinner hemma mot Varbergs BoIS till oddset 1,28 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller