Hammarby vs AIK – Speltips Allsvenskan

HBajen vs Gnaget Allsvenska speltipsammarby och AIK drabbar samman i ett högintressant Stockholmsderby och det kommer säkerligen att bli en rafflande duell. “Bajen” har har fått upp farten och presterat bra på slutet. Fyra raka matcher utan förlust och endast en förlust på de sju senaste matcherna. Kan de ta revansch för senaste derbyt och få alla tre poäng? AIK slåss i botten men vann senast mot Varberg. Enligt oddsen hos svensk betting blir det en jämn match men det är hemmalaget som är favoriter.

Datum: 3 juni 2023
Avspark: 15:00
Arena: Tele2 Arena (Stockholm)
Domare: A Ladebäck (Sverige)

Hämta en oddsbonus och spela hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hammarby IF är favoriter enligt oddsen

Det är ett helt annat Hammarby jämfört med senast när lagen möttes. Bajen har hittat formen och klättrat upp till en sjätteplats. De närmar sig fjärdeplatsen och Djurgårdens IF om den plats som eventuellt kan ge Europaspel. Att nå topp 3 kan bli tufft då avståndet är 12 poäng dit. Men formen är god och spelschemat ser överkomligt ut så räkna inte bort Hammarby riktigt än.

AIK behöver vinna 

AIK har tampats i botten av tabellen hela säsongen men endast en förlust på de sju senaste matcherna i Allsvenskan har laget tagit sig över strecket. Men det är endast två poängs marginal som laget har till negativ kvalplats så det finns inte direkt utrymme för en svag avslutning på säsongen.

Hammarby tar hem detta 

Bajen är betydligt mer formstarka och har dessutom fördel av hemmaplan. Även om AIK lär bjuda upp till dans känns Bajen starka och i bättre form. Tre vinster och en oavgjord på de fyra senaste matcherna vittnar om att laget är på gång. Vi spelar Hammarby som vinnare till odds 2,14 hos Betsson.

Vårt speltips: Hammarby vinner mot AIK till odds 2,14 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela hos Betsson

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller