Hammarby vs Elfsborg – Allsvenskan

Hemmalaget Hammarby

Elfsborg utklassade Hammarby med 3-0 när de möttes i måndags men nu är det Hammarby som har hemmafördel. Vi tror att Hammarby kommer att spela mycket bättre idag än vad de gjorde på bortaplan så matchen bör bli mycket jämnare. Båda lagen har också lätt för att göra mål så det kan bli en mycket sevärd match. Även om Hammarby förlorade det senaste mötet så kan dem istället titta på sin egen hemmastatisk.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan är Hammaby 100% och har inte förlorat en enda match den här säsongen vilket ger dem råg i ryggen. De två sista matcherna som de spelade på hemmaplan vann de båda matcherna övertygande med 3-1.

Bortalaget Elfsborg

Elfsborg tog verkligen tag i taktpinnen i det förra mötet mellan lagen men då på sin egen hemmaplan. Idag är man på bortaplan och där har inte spelet varit det bästa alla gånger. Dock är Elfsborg precis som Hammarby duktiga på att hitta målet. Elfsborg har också en styrka i den sista kvarten av sina matcher och om det behövs kan det kanske komma väl till pass idag. Viktigt för Elfsborg är också att försöka spela ett bra försvarsspel så att man har en chans på ett poäng eller mer.

Så här tänker vi

Ganska svårt att säga vem som vinner dagens match men det spel vi har valt är ganska givet med tanke på hur lagen har spelat. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.65 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com