Hammarby vs IF Elfsborg – Allsvenskan

bajen”Bajen” måste studsa tillbaka efter förlusten i derbyt mot AIK som i praktiken kan ha plockat bort Hammarby från guldstriden. Nu har man chansen att göra det på Tele2 Arena när bottenlaget Elfsborg kommer på besök. Hammarby är stora favoriter och måste vinna för att inte tappa ännu mer i kampen om Europaplatserna.

Hemmalaget Hammarby IF

Hammarby har inte haft flytet på sistone. På de senaste tre matcherna har det bara blivit en poäng och det är inte vilka matcher som helst man förlorat. Först kom 1-3 mot Djurgården som följdes upp av en svag 1-1-match mot bottenlaget Sirius. I derbyt senast mot AIK blev det förlust med 1-0. 8 tappade poäng gör att MFF bara är en poäng bakom nu och Norrköping har gått förbi. Kan Hamad, Djurdjic och grabbarna hitta tillbaka till den fina form man visat tidigare under säsongen.

Bortalaget IF Elfsborg

IF Elfsborg har inte haft en bra säsong och fortsätter förlusterna komma kan det bli så att laget åker ur. Inför onsdagens omgång har SM-guld vinnaren från 2012 endast fyra poäng tillgodo till ett ångestladdat kval men till direkt nedflyttning är det åtta poäng. Det lär dock inte ske.Elfsborg en hel del att se över efter säsongen och räkna med en hel del förändringar från ett gammalt topplag som vann guld för bara sex säsonger sedan.

Så här tänker vi:

Hammarby måste vinna och kommer gå framåt för att säkra tre poäng. Elfsborg verkar spela helt utan självförtroende och därför är det troligt att Hammarby kommer ta segern. Det är i alla fall vad vi tror och vi väljer därför att spela på hemmaseger till oddset 1,74 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Hammarby vinner över IF Elfsborg på hemmaplan till oddset 1,74 hos Mobilebet.

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com