Hammarby vs Malmö FF – Allsvenskan

Den hetaste guldstriden på många är äntligen tillbaka och vilken match vi har framför oss när Hammarby och Malmö FF gör upp på plasten på Tele2 Arena. ”Bajen” har fördel av hemmaplan och går in i matchen med vetskapen att man är laget som gjort flest mål av alla i serien. Samtidigt ställs Hammarby mot serieledaren och svensk fotbolls dominant de senaste åren. ”Di Blåe” har släppt in överlägset minst mål i serien så förvänta en mycket jämn och tät match.

Hämta din oddsbonus hos Betsson på direkten

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Hammarby IF

”Bajen” har förmodligen visat upp den roligaste offensiva fotbollen i Allsvenskan den här säsongen. Tyvärr för deras del läcker man också som ett såll bakåt. 36 insläppta mål är överlägset flest av topp 7 och hade det inte varit för den briljanta offensiven hade ”Bajen” legat betydligt längre ner i tabellen. Nu finns det guldchans i allra högsta grad men ”Bajen” behöver gå rent de avslutande tre omgångarna om det andra SM-guldet i klubbens historia ska vara ett faktum vilket också skulle innebära kval till Champions League.

Bortalaget Malmö FF

MFF har tagit tillbaka serieledningen från DIF efter att ha visat upp en strålande form i Allsvenskan på sistone. Sex raka segrar utan att släppa in mål imponerar men MFF behöver gå rent för att vara säkra på SM-guld. Att då ställas i en bortamatch mot Hammarby är inte det roligaste även om ”Di blåe” har ett övertag på sin motståndare. I våras vann MFF klart med 4-1 och på de senaste elva interna mötena har Malmö nio segrar, en oavgjord och endast en förlust.

Så här tänker vi

När seriens två formstarkaste lag ställs mot varandra är förväntningarna på matchen givetvis skyhöga. Vi tror dock inte på en särskilt välspelad match utan istället förväntar vi oss kamp och dueller och ett bortalag som drar ner på tempot för att täppa till Hammarbys fantastiska offensiv. Vi tror att lagen är för jämna och spelar X till oddset 3,70 hos Betsson.

Vårt speltips: Matchen mellan Hammarby och Malmö FF slutar oavgjort till oddset 3,70 hos Betsson.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com