Hertha Berlin vs Hoffenheim – Bundesliga

Hemmalaget Hertha Berlin

Hertha Berlin är nog glada över att vara tillbaka i den tyska huvudstaden efter den senaste bortamatchen som inte gick som de hade hoppats på. Man spelade mot Cologne och åkte på en mindre smäll när man förlorade med klara 4-2. Berlinarna har förlorat samtliga sina sex bortamatcher i Bundesliga men de har den bästa statistiken på hemmaplan av samtliga lag.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

En vinst idag och man närmar sig gästerna och då kommer det bara att skilja två poäng mellan dem.

Bortalaget Hoffenheim

Hoffenheim förlängde sin segersvit till fem matcher efter deras vinst med 1-0 över Bayer Leverkusen på hemmaplan. Hoffenheim är bara fyra poäng bakom tvåan i ligan RB Leipzig vilket gör att man förmodligen siktar på europaspel till nästa säsong om man lyckas bibehålla sin fina form.

Hoffenheim som hittills har tagit 45 poäng på 25 matcher ligger på en bekväm topp fyra plats i tabellen.

Så här tänker vi

Även om Hoffenheim är i bra form möter man ett lag som är otroligt bra på sina hemmaplan så vi spelar Hertha Berlin för seger till oddset 1.70 hos betsson

Vårt speltips: Hertha Berlin för seger hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com