Hobro vs Bröndby – Danska Superligan

Brøndby-HobroHobros fiasko liknande säsong kan nu om man spelar otroligt mycket bättre än under gågna säsongen ge en vinst för Hobro.

Spela hos Betsafe och få 1000 kronor i bonus! Klicka här!

Under 2014/15 spelade Hobro riktigt bra och imponerade stort på publiken och slutade på en mycket välförtjänt 7de plats. Årets säsong har blivit en typisk andra-års-syndrom vilket gjort att dom redan är klara för nedflyttning. Mest beroende på en lång förlust svit utan några segrar.

Inför de sista matcherna ligger dom sist i Superligan med bara 18 inspelade poäng på 31 matchers spel. Vilket gör att dom redan nu är 12 poäng efter näst sista laget på 11de platsen. Ironiskt nog har dem spelat bra de senaste matcherna. Och dessutom vunnit dubbelmöten något man inte gjort någon gång under året tidigare. Detta gjorde att en förlust svit på 19 matcher bröts!

Bröndby i sin tur behöver ytterligare några poäng upp för att säkra spel i Europa League, säkert något man gärna vill. De förlorade shockartat mot Viborg i måndags vilket gjorde att man hamnade på 4de plats men bakom lurar Aab bara 2 poäng upp till Brönby. Champions League spel är nu uteslutet för Bröndby men att spela Europa League är fortfarande möjligt. Vi spelar till oddset 13.0 för resultatet 1-3 hos Betsafe.

Vi spelar: Resultat 1-3 för seger för Bröndby

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com