Holland vs Tyskland – Nations League

Jodi Löw näsaNations League fortsätter och vi väljer att gräva djupare i matchen mellan Holland och Tyskland. Det är två stornationer som inte mår fantastiskt för tillfället. Holland missade VM i Ryssland och Tyskland åkte ur direkt i gruppspelet. Nu ställs lagen mot varandra i ett ångestmöte där vinnaren hakar på Frankrike i kampen om gruppsegern. Förlust och det ser mörkt ut oavsett vem som förlorar.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Holland

Holland har inte imponerat de senaste åren och ser ut att vara i en rejäl svacka. Man missade VM och efter sommaren har det inte sett bättre ut. Visst mötte man världsmästaren Frankrike i Nations League-premiären men likväl förlorade man. Förlust mot Tyskland och det är väldigt troligt att Nederländerna får hoppa ner till B-divisionen istället för A som man ligger i nu.

Bortalaget Tyskland

Som regerande världsmästare var förvätningarna höga på Tyskland under VM 2018 i Ryssland. Man kan lugnt säga att dessa inte motsvarades eftersom laget åkte ur gruppspelet efter förluster mot både Sydkorea och Mexiko. Efter VM fick laget oavgjort mot Frankrike i första rundan av Nations League och laget har också besegrat Peru i en träningsmatch. En seger mot Holland och laget har chans på segern i sin grupp. Förlust och det blir oerhört tufft.

Så här tänker vi:

Vi tror på en jämn match mellan två lag som nog har en hel del ångest just nu. Tyskarna har dock ett betydligt bättre lag på pappret och lär hitta tillbaka till den segermaskin som fotbollsvärlden vet att de är. Löw och hans mannar behöver dock prestera på topp för att få med sig alla tre poäng. Vi tror man lyckas med detta och väljer att spela bortaseger till oddset 2,08 hos Leo Vegas. 

Vårt speltips: Tyskland vinner över Holland borta till oddset 2,08 hos LeoVegas

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com