Holland vs Tyskland – Nations League

Jodi Löw näsaNations League fortsätter och vi väljer att gräva djupare i matchen mellan Holland och Tyskland. Det är två stornationer som inte mår fantastiskt för tillfället. Holland missade VM i Ryssland och Tyskland åkte ur direkt i gruppspelet. Nu ställs lagen mot varandra i ett ångestmöte där vinnaren hakar på Frankrike i kampen om gruppsegern. Förlust och det ser mörkt ut oavsett vem som förlorar.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Holland

Holland har inte imponerat de senaste åren och ser ut att vara i en rejäl svacka. Man missade VM och efter sommaren har det inte sett bättre ut. Visst mötte man världsmästaren Frankrike i Nations League-premiären men likväl förlorade man. Förlust mot Tyskland och det är väldigt troligt att Nederländerna får hoppa ner till B-divisionen istället för A som man ligger i nu.

Bortalaget Tyskland

Som regerande världsmästare var förvätningarna höga på Tyskland under VM 2018 i Ryssland. Man kan lugnt säga att dessa inte motsvarades eftersom laget åkte ur gruppspelet efter förluster mot både Sydkorea och Mexiko. Efter VM fick laget oavgjort mot Frankrike i första rundan av Nations League och laget har också besegrat Peru i en träningsmatch. En seger mot Holland och laget har chans på segern i sin grupp. Förlust och det blir oerhört tufft.

Så här tänker vi:

Vi tror på en jämn match mellan två lag som nog har en hel del ångest just nu. Tyskarna har dock ett betydligt bättre lag på pappret och lär hitta tillbaka till den segermaskin som fotbollsvärlden vet att de är. Löw och hans mannar behöver dock prestera på topp för att få med sig alla tre poäng. Vi tror man lyckas med detta och väljer att spela bortaseger till oddset 2,08 hos Leo Vegas. 

Vårt speltips: Tyskland vinner över Holland borta till oddset 2,08 hos LeoVegas

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com