Huddersfield vs Manchester City – Premier League

city agurero

Manchester City möter jumbon Huddersfield på bortaplan i en match som Peps mannar måste vinna om man ska fortsätta jakten på Liverpool i toppen. City är sju poäng efter med en match mindre spelad och kan krympa avståndet till fyra poäng vid seger, något man förväntas göra utan några större problem. Förvänta er en riktigt målfest mellan ligans sämsta och kanske bästa lag.

Hemmalaget Huddersfield

Huddersfield har knappast någon bra form utan. Visst kryssade man mot Cardiff senast men innan dess hade laget åtta raka förluster. Nu ställs man mot Premier Leagues kanske bästa lag och naturligtvis är det inget som talar för att man skulle lyckas vinna matchen. Förra årets nykomling får det oerhört tufft att hålla sig kvar i Premier League och får nog ställa in sig på Championship nästa år om inget drastiskt sker.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har fått upp formen igen efter två förluster under juluppehållet. De två förlusterna har dock fått konsekvenser då Liverpool dragit ifrån i tabellen. Inför matchen är de rödklädda sju poäng före och City måste vinna för att krympa avståndet, annars kan det bli tufft att gå om den starka serieledaren. Mot Huddersfield ska det dock inte vara några som helst problem då man är bättre på varje position.

Så här tänker vi

City kommer gå för fullt och kommer inte ha några som helst problem att vinna. Dock är oddsen 1,14 inte något att spela på. Istället rekommenderas det därför att spela 2,5 mål till oddset 1,46 hos Bethard. City är kända för att göra många mål och allt talar för ännu en målfest för den blå delen av Manchester. Laget är det mest målglada laget i ligan och de flesta matcherna brukar sluta över 2,5 mål. Därför är det ett bra bets när man nu ställs mot jumbon.

Vårt speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen mellan Huddersfield och Manchester City till oddset 1,46 hos Bethard.

Team Svenskbetting.com