Huddersfield vs Manchester City – Premier League

city agurero

Manchester City möter jumbon Huddersfield på bortaplan i en match som Peps mannar måste vinna om man ska fortsätta jakten på Liverpool i toppen. City är sju poäng efter med en match mindre spelad och kan krympa avståndet till fyra poäng vid seger, något man förväntas göra utan några större problem. Förvänta er en riktigt målfest mellan ligans sämsta och kanske bästa lag.

Hemmalaget Huddersfield

Huddersfield har knappast någon bra form utan. Visst kryssade man mot Cardiff senast men innan dess hade laget åtta raka förluster. Nu ställs man mot Premier Leagues kanske bästa lag och naturligtvis är det inget som talar för att man skulle lyckas vinna matchen. Förra årets nykomling får det oerhört tufft att hålla sig kvar i Premier League och får nog ställa in sig på Championship nästa år om inget drastiskt sker.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har fått upp formen igen efter två förluster under juluppehållet. De två förlusterna har dock fått konsekvenser då Liverpool dragit ifrån i tabellen. Inför matchen är de rödklädda sju poäng före och City måste vinna för att krympa avståndet, annars kan det bli tufft att gå om den starka serieledaren. Mot Huddersfield ska det dock inte vara några som helst problem då man är bättre på varje position.

Så här tänker vi

City kommer gå för fullt och kommer inte ha några som helst problem att vinna. Dock är oddsen 1,14 inte något att spela på. Istället rekommenderas det därför att spela 2,5 mål till oddset 1,46 hos Bethard. City är kända för att göra många mål och allt talar för ännu en målfest för den blå delen av Manchester. Laget är det mest målglada laget i ligan och de flesta matcherna brukar sluta över 2,5 mål. Därför är det ett bra bets när man nu ställs mot jumbon.

Vårt speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen mellan Huddersfield och Manchester City till oddset 1,46 hos Bethard.

Team Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com