Hull vs Everton – Premier League

Hemmalaget Hull

Hulls dåliga form höll i sig under annandagen när de förlorade med 3-0 hemma mot Manchester City. Det var tredje raka förlusten i Premier League och nu sträcker sig den vinstlösa sviten till sju ligamatcher.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Under den här tiden har man också släppt in 15 mål och man faller igenom Premier League tabellen. De är för närvarande fyra poäng ifrån säker mark och man är i stora problem eftersom man inte heller lyckades med några förvärv under sommaren. Hull måste idag koncentrera sig på sitt försvarsspel annars kommer man inte att få stopp på förlusterna.

Bortalaget Everton

Även Everton har en svår säsong i år men det finns hopp om bättre spel. Under annandag jul spelade man bra fotboll och man lyckades vinna mot Leicester med 2-0 på bortaplan.Det innebär att man har vunnit två matcher av tre möjliga och där den andra vinsten kom mot Arsenal. Lukaku producerar många mål och han har gjort tio stycken hittills varav nio av målen har kommit på bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att Hull får det svårt idag och vi spelar Everton Över 1.5 Mål till oddset 2.00 hos Unibet

Vårt speltips: Everton Över 1.5 Mål hos Unibet 

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com