IFK Göteborg vs Hammarby – Speltips Allsvenskan

Ett formstarkt IFK Göteborg tar emot Hammarby på hemmaplan i en match i toppstriden. Göteborg har tre raka segrar och går upp på fjärdeplats på samma poäng som Bajen och Malmö vid seger. För Hammarby gäller det att haka på i toppen då laget är fyra poäng bakom DIF med en match mindre spelad. Har något av lagen vad som krävs för att ta alla tre poängen från Gamla Ullevi?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

IFK Göteborg är i bra form

IFK Göteborg har hittat formen med tre raka segrar och fyra matcher utan förlust. Senaste förlusten kom dock mot Hammarby i mitten av juli med 0-3 men då spelade man på plast. Nu är det riktigt underlag som gäller och med 8-0 och 9 poäng på de tre senaste matcherna är det ett IFK Göteborg som siktar mot toppen. Laget är i allra högsta grad med i guldstriden och platserna som ger spel i Europa vid seger mot Bajen.

Hammarby behöver tre poäng

Hammarby är tre poäng före IFK Göteborg men fyra bakom DIF med en match mindre spelad. En seger gör att laget endast är en vinst från serieledning men laget ska spela på ett underlag de vanligtvis inte tycker om. Senast hemma mot GIF Sundsvall blev det en klar seger med 3-0 men dessförinnan en överraskande förlust mot IFK Värnamo med 1-2. Har de vad som krävs för att hota IFK Göteborg på bortaplan?

Det blir en spännande match

Med två lag i bra form kommer det att bli en intressant match på Gamla Ullevi. IFK Göteborg har tre raka segrar men Hammarby har samtidigt inte förlorat mot Bajen i Allsvenskan sedan 2016. Nu tror vi att det kan bli en mycket jämn tillställning även om Bajen är favoriter enligt oddsen och experter inom svensk betting. Vi tror att det blir så jämnt att lagen får dela på poängen. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan IFK Göteborg – Hammarby till oddset 3,60 hos Casumo.

Vårt speltips: IFK Göteborg – Hammarby slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com