IFK Göteborg vs Hammarby – Speltips Allsvenskan

Ett formstarkt IFK Göteborg tar emot Hammarby på hemmaplan i en match i toppstriden. Göteborg har tre raka segrar och går upp på fjärdeplats på samma poäng som Bajen och Malmö vid seger. För Hammarby gäller det att haka på i toppen då laget är fyra poäng bakom DIF med en match mindre spelad. Har något av lagen vad som krävs för att ta alla tre poängen från Gamla Ullevi?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

IFK Göteborg är i bra form

IFK Göteborg har hittat formen med tre raka segrar och fyra matcher utan förlust. Senaste förlusten kom dock mot Hammarby i mitten av juli med 0-3 men då spelade man på plast. Nu är det riktigt underlag som gäller och med 8-0 och 9 poäng på de tre senaste matcherna är det ett IFK Göteborg som siktar mot toppen. Laget är i allra högsta grad med i guldstriden och platserna som ger spel i Europa vid seger mot Bajen.

Hammarby behöver tre poäng

Hammarby är tre poäng före IFK Göteborg men fyra bakom DIF med en match mindre spelad. En seger gör att laget endast är en vinst från serieledning men laget ska spela på ett underlag de vanligtvis inte tycker om. Senast hemma mot GIF Sundsvall blev det en klar seger med 3-0 men dessförinnan en överraskande förlust mot IFK Värnamo med 1-2. Har de vad som krävs för att hota IFK Göteborg på bortaplan?

Det blir en spännande match

Med två lag i bra form kommer det att bli en intressant match på Gamla Ullevi. IFK Göteborg har tre raka segrar men Hammarby har samtidigt inte förlorat mot Bajen i Allsvenskan sedan 2016. Nu tror vi att det kan bli en mycket jämn tillställning även om Bajen är favoriter enligt oddsen och experter inom svensk betting. Vi tror att det blir så jämnt att lagen får dela på poängen. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan IFK Göteborg – Hammarby till oddset 3,60 hos Casumo.

Vårt speltips: IFK Göteborg – Hammarby slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller