IFK Göteborg vs Mjällby – Speltips Allsvenskan

IFK Göteborg vs Mjällby - Speltips AllsvenskanDet har blivit dags för IFK Göteborg att försöka lämna den negativa kvalplatsen som laget huserar på just nu. Efter endast sju inspelade poäng på 10 matcher är det inte mycket att glädjas åt på Kamratgården. Nu väntar en spännande match mot Mjällby som förlorat två raka matcher men som ligger på en stabil nionde plats. Därmed är det en match som Blåvitt behöver vinna för att närma sig en tryggare plats i tabellen. Räkna med en intressant match på Gamla Ullevi i Göteborg.

Datum: 3 juni 2023
Avspark: 15:00
Arena: Gamla Ullevi (Göteborg)
Domare: A Ekberg (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan

IFK Göteborg är favoriter enligt oddsen

Tittar vi på oddsen inom svensk betting är det IFK Göteborg som är klara favoriter. Något förvånande kanske med tanke på tabellplaceringen. Samtidigt hade “Blåvitt” en stigande formkurva innan mötet med BK Häcken där de föll med 1-4. Nu är frågan om de kan hitta rätt och ta en välbehövlig trepoängare. 

Mjällby behöver hitta målet

Mjällby stod för en ganska bra säsongsinledning men har haft det tuffare de senaste matcherna. Efter finalförlusten i Svenska Cupen mot BK Häcken med 1-4 har laget dubbla 0-2-förluster i Allsvenskan mot Djurgården och Halmstads BK. Nu är frågan om de kan hitta rätt och ta poäng mot “Blåvitt”. Mycket tyder dock på att de får det svårt i mötet mot Göteborg.

Vem vinner matchen?

Det är helt klart att IFK Göteborg är de som behöver segern mest akut. Samtidigt har Mjällbys dalande form inneburit att de också behöver börja vinna. IFK Göteborg brukar dock inte ha några problem att ta poäng mot Mjällby. Den senaste förlusten kom nämligen 2014 mot laget. Vi tror IFK Göteborg håller sviten intakt och lyckas vinna hemma mot Mjällby till oddset 2,00 hos Bethard.

Vårt speltips: IFK Göteborg vinner hemma mot Mjällby till oddset 2,00 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Allsvenskan