IFK Göteborg vs Qarabag – Europa League

Hemmalaget IFK Göteborg

IFK Göteborg vs QarabagAllsvenskan som redan är mer än halvvägs genom säsongen till skillnad från många andra europeiska ligor som precis startar nu. Detta gör att IFK Göteborg är väl inspelade just nu och man befinner sig på en 4de plats med stora möjligheter att kunna avancera om man tar poäng i sina allsvenska matcher.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har hyffsaf form också då man vunnit två matcher, spelat en oavgjord och förlorat 1 match. I de tidigare Europa Leauge matcherna har man slagit följande lag, Llandudno, Piast Gliwice och HJK i de tre första rundorna och nu står man här i fjärde rundan mot Qarabag.

Bortalaget Qarabag

Azerbajanska laget Qarabag vann sin inhemska liga förra säsongen för 3de gången i rad. På grund av sin dominans i sin inhemska liga så börjar de europeiska lagen bli väl bekanta med Qarabag.

När man förra året tog sig förbi holländska laget FC Twente och vidare in i gruppspelet så blev man det andra laget i den Azerbajanska fotbollens historia att göra så. Nu har Qarabag stor chans att återigen göra samma sak efter man har blivit utspelade ut Champions League kvalet.

Så här tänker vi

Vi tror på Båda lagen gör mål till oddset 2.1 hos comeon

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com