IFK Norrköping vs Malmö FF – Allsvenskan

mff mesta mästareToppmöte i allsvenskan stundar när IFK Norrköping tar emot mesta mästaren Malmö FF på hemmaplan. Det är trean mot fyran som gör upp och bägge lag kommer med högt självförtroende och har riktigt bra form. Allsvenskans bästa lag efter VM är MFF som gått rent sånär som på ett poängtapp hemma mot Östersund.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget IFK Norrköping

”Peking” har varit inblandad i guldstriden hela säsongen men fick en liten dipp efter sommaren. Nu verkar man dock ha hittat tillbaka till formen efter att som första lag ha besegrat AIK den 16 september och därefter åkte man till Gävle för möte med Dalkurd som man vann med 2-0. Nu väntar en tuff match mot ett otroligt formstarkt Malmö och det gäller att Simon Thern och grabbarna gör sitt livs match om de ska ta samtliga tre poäng i matchen.

Bortalaget Malmö FF

MFF var ett krisande lag i våras, sparkade Magnus Pehrsson och låg på tionde plats inför VM-uppehållet. Därefter är det ett annat lag som spelar fotboll efter att Uwe Rösler kommit in. På 10 allsvenska matcher har det blivit 9 vinster och 1 oavgjord varav laget vunnit 8 raka matcher i serien. Dessutom tog man sig till Europa League. I senaste matchen vann MFF mot Kalmar med 4-0 och nu siktar man tre poäng trots tufft motstånd.

Så här tänker vi

När MFF för någon månad sedan tog emot Norrköping på Stadion var det en av de mer underhållande matcherna denna säsongen. Malmö vann med 2-1 men nu är det bortaplan som gäller och då är uppgiften svårare. Vi tror dock MFF är det starkare laget och väljer att spela bortaseger till oddset 2,45 hos Unibet.

Vårt speltips: Malmö vinner borta mot Norrköping till oddset 2,45 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com