IFK Norrköping vs Rosenborg – Champions League kval

Hemmalaget IFK Norrköping

IFK Norrköping vs RosenborgI sin inhemska liga Allsvenskan spelar IFK Norrköping stabilt och bra och man är det andra mest konsekventa lag bakom Malmö när det gäller vinster och oavgjorda matcher.

Detta är lagets första försök att ta sig vidare in i Champions League och den förra matchen gick väl inte så bra borta i Norge. Men som sagt spelet i Allsvenskan funkar alldeles utmärkt med 7 matcher spelade så har man vunnit 5 av dom och spelat oavgjort 2 gånger.

Bortalaget Rosenborg

Rosenborg hade inga problem med dom Allsvenska mästarna utan man kunde ganska enkelt vinna den matchen med hela 3-1 på Lerkendal Stadion i Norge. En mållös första halvlek ersattes av en andra med mycket bättre spel av framför allt Rosenborg då man lyckades krossa IFK Norrköpings försvar genom 3 snabba mål på bara 20 minuter.

Det kunde ha blivit fler mål för Rosenborg men man började slappna av och just nu fick IFK Norrköping chansen att göra ett reduceringsmål som kan visa sig vara viktig för IFK Norrköpings del.

Så här tänker vi

Rosenborg är ett riktigt bra lag sett ur ett Skandinaviskt perspektiv, kanske det bästa, men nu är vi på IFK Norrköpings hemmaplan och vi tror på Vinst Eller Oavgjort till oddset 1.66 hos redbet.

Vi spelar: 1X hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com