IFK Norrköping vs Rosenborg – Champions League kval

Hemmalaget IFK Norrköping

IFK Norrköping vs RosenborgI sin inhemska liga Allsvenskan spelar IFK Norrköping stabilt och bra och man är det andra mest konsekventa lag bakom Malmö när det gäller vinster och oavgjorda matcher.

Detta är lagets första försök att ta sig vidare in i Champions League och den förra matchen gick väl inte så bra borta i Norge. Men som sagt spelet i Allsvenskan funkar alldeles utmärkt med 7 matcher spelade så har man vunnit 5 av dom och spelat oavgjort 2 gånger.

Bortalaget Rosenborg

Rosenborg hade inga problem med dom Allsvenska mästarna utan man kunde ganska enkelt vinna den matchen med hela 3-1 på Lerkendal Stadion i Norge. En mållös första halvlek ersattes av en andra med mycket bättre spel av framför allt Rosenborg då man lyckades krossa IFK Norrköpings försvar genom 3 snabba mål på bara 20 minuter.

Det kunde ha blivit fler mål för Rosenborg men man började slappna av och just nu fick IFK Norrköping chansen att göra ett reduceringsmål som kan visa sig vara viktig för IFK Norrköpings del.

Så här tänker vi

Rosenborg är ett riktigt bra lag sett ur ett Skandinaviskt perspektiv, kanske det bästa, men nu är vi på IFK Norrköpings hemmaplan och vi tror på Vinst Eller Oavgjort till oddset 1.66 hos redbet.

Vi spelar: 1X hos redbet