IK Sirius vs Hammarby – Allsvenskan

logga IK SiriusIK Sirius i botten tar emot Hammarby i toppen på Studenternas IP i Sveriges fjärde största stad Uppsala. Hammarby jagar AIK i toppen medan Sirius är indragen i bottenstriden med BP, Trelleborg och Dalkurd. Kan Sirius ta tre viktiga poäng för att hamna på säkrare mark eller ska favoriten Hammarby fortsätta ånga på i toppstriden? Det lär bli bra stämning i Uppsala då det förväntas komma mycket Bajen-supportrar eftersom Uppsala ligger så pass nära Stockholm.

Hemmalaget IK Sirius

Sirius form är inte något som är lovande för matchen. På de två senaste matcherna har man 0-9 efter att förlorat borta mot Malmö och Sundsvall med 5 respektive 4-0.  Matchen innan i allsvenskan blev det förlust hemma mot nästjumbon Dalkurd med 3-2. Sirius har tappat form i det mest skadliga skedet av säsongen och kan få det tufft om man inte snabbt börjar plocka poäng. Att poängen ska komma mot Hammarby är det ingen som förväntar sig men man behöver göra en bra insats för att komma på rätt bana.

Bortalaget Hammarby

Bajen förlorade något överraskande senast i derbyt mot Djurgården och behöver en seger för att inte tappa mark mot AIK i guldstriden. I matchen efter denna väntar AIK på Friends Arena i ännu ett hett Stockholmsderby och Hammarby måste vinna för att koppla grepp om SM-guldet. Nu väntar en formsvag motståndare efter ett landslagsuppehåll och Bajen behöver tre poäng för att göra derbyt högintressant.

Så här tänker vi

Hammarby är favoriter och ska inte ha några problem att vinna över Sirius. Oddsen känns spelvänliga när det är ett topplag som möter ett krisande Sirius. Vi tror att Hammarbys rutin väger över och att man vinner matchen. Vi väljer därför att spela 2 till oddset 1,68 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Hammarby vinner borta mot Sirius till oddset 1,68 hos Mobilebet.

Mats Andersson – Redaktör Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com