Inter Milan vs Paris Saint Germain – Vänskapsmatch

Hemmalaget Inter Milan

Inter Milan vs Paris Saint GermainVänskapsmatcher i Champions Cup börjar alltmer likna ett World Cup för fotbollslag (Ishockey har ett sådant redan, alltid anordnat av Kanada ). Mer o mer intresse och pengar finns i dessa vänskapsmatcher. Som anordnas i form av Cuper på olika kontinenter.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Inter Milan deltar i kanske årets svåraste grupp den som spelas i Oregon, USA. Där återfinns PSG, Celtic och Bayern Munchen. Dåliga lag? Nej! Alla kan utom kanske Celtic kan vinna ett Champions League t.ex.

Inte mycket har hänt med Inter Milan sedan förra säsongen, Roberto Mancini är kvar bakom rodret och mycket av det lag som återfanns förra året är förtfarande kvar. Alla förväntar sig att Inter Milan kommer med att stark lag då man bara hade en spelare borta under EM nämligen italienska målskytten Eder och den kroatiska paret Marcelo Brozovic och Ivan Perisic.

Bortalaget Paris Saint Germain

Om det är same story different season för Inter så är det precis exakta motsatsen i PSG. Man har förlorat lagets ikon, lagets härförare Zlatan Ibrahimovic till Manchester United. Nu måste man hitta en spelare som kan ersätta en anfallare som har gjort 156 mål på de senaste 4 säsongerna. Det kommer inte bli helt lätt.

Vi tänker så här

Trots att inte mycket hänt i Inter Milan laget och de är uppenbarligen samspelta så tror jag att Paris Saint Germain tar denna match och vi spelar PSG vinst till oddset 1.9 hos betsson

Vi spelar: Vinst för PSG hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar