Inter Milan vs Paris Saint Germain – Vänskapsmatch

Hemmalaget Inter Milan

Inter Milan vs Paris Saint GermainVänskapsmatcher i Champions Cup börjar alltmer likna ett World Cup för fotbollslag (Ishockey har ett sådant redan, alltid anordnat av Kanada ). Mer o mer intresse och pengar finns i dessa vänskapsmatcher. Som anordnas i form av Cuper på olika kontinenter.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Inter Milan deltar i kanske årets svåraste grupp den som spelas i Oregon, USA. Där återfinns PSG, Celtic och Bayern Munchen. Dåliga lag? Nej! Alla kan utom kanske Celtic kan vinna ett Champions League t.ex.

Inte mycket har hänt med Inter Milan sedan förra säsongen, Roberto Mancini är kvar bakom rodret och mycket av det lag som återfanns förra året är förtfarande kvar. Alla förväntar sig att Inter Milan kommer med att stark lag då man bara hade en spelare borta under EM nämligen italienska målskytten Eder och den kroatiska paret Marcelo Brozovic och Ivan Perisic.

Bortalaget Paris Saint Germain

Om det är same story different season för Inter så är det precis exakta motsatsen i PSG. Man har förlorat lagets ikon, lagets härförare Zlatan Ibrahimovic till Manchester United. Nu måste man hitta en spelare som kan ersätta en anfallare som har gjort 156 mål på de senaste 4 säsongerna. Det kommer inte bli helt lätt.

Vi tänker så här

Trots att inte mycket hänt i Inter Milan laget och de är uppenbarligen samspelta så tror jag att Paris Saint Germain tar denna match och vi spelar PSG vinst till oddset 1.9 hos betsson

Vi spelar: Vinst för PSG hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com