Inter Milan vs Spal – Serie A

Hemmalaget Inter Milan

Inter har startat starkt i år och precis innan det internationella avbrottet vann man en imponerande seger mot Roma. Segern betydde också mycket för den nya tränaren Luciano Spalletti som lämnade just Roma över sommaren för att ta sig an sitt nya lag. Nu undrar alla om han är mannen att ta det anrika Inter tillbaka till topp fyra och därmed också internationellt spel nästa säsong. De är klara favoriter mot dagens motståndare som precis har blivit uppflyttade till högstaligan.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Inter Milan har mycket bra kvalitéer i sina spelare och vi förväntar oss ett massivt bollinnehav. Kan de fokusera under hela matchen blir det en svår match för Spal.

Bortalaget Spal

Trots att alla trodde att det skulle gå dåligt för nykomlingarna har dem inte förlorat någon av matcherna som har spelats i årets Serie A. Det imponerar och inte så vanligt för nya lag. De siktar säkert på ett 0-0 resultat idag, som dem fick mot Lazio, men det blir svårt mot ett så pass bra motstånd som Inter. Spal kommer förmodligen inte att attackera alltför mycket och det gör det svårt för dem att ta med sig några poäng hem från den här matchen.

Så här tänker vi

Spal kommer inte ges mycket utrymme idag utan det är klasspelarna i Inter som kommer att få ha hand om bollen mest hela tiden. Vi spelar Inter Milan för vinst och noll mål Spal till oddset 2.30 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Inter Milan för vinst och noll mål Spal hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar