Inter vs Napoli

Italien, Serie A. Spelstopp 20:45, 2016-04-16.inter

En intressant kvällsmatch och stormöte i italienska Serie A. Inter tar emot Napoli som fortfarande har chansen att vinna ligan och krigar för att hänga på Juventus uppe i serietoppen. Inter kämpar för att knipa åt sig en av Europa-platserna, men lär få svårt att hinna ikapp Roma som just nu innehar den sista Champions League-platsen. Laget ligger just nu på en 4.e plats, vilket är långt ifrån klubbens och fansens högt ställda förväntningar. Matchen betyder därav mycket för dem båda, i synnerhet för Napoli.

Dubbla din första insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Lagen är fredade från skador, men däremot saknar Napoli sin i särklass viktigaste spelare och hela ligans främste målgörare, Higuain. Detta är givetvis ett gigantiskt avbräck för Napoli, kanske helt avgörande för slutresultatet i matchen?

Speltips

Jag tror att vi kommer få se två relativt avvaktande lag. Jag tror att Napoli med tanke på bortaplan är nöjda med ett oavgjort resultat i denna match. Inter har inte lika mycket att spela för och är ett lag som under hela säsongen har blandat och gett. Jag tror att båda lagen kommer spela defensivt och ligga lågt med respektive försvarsspel. Mycket bolltrillande i försvaret och på mittplanen är vad jag förväntar mig. Zzzz! Jag kommer lägga mina pengar på ett hörnspel i denna match. Antal hörnor totalt i matchen: under 10,5 hörna hos Nordicbet till oddset 1,80. Två försvarinriktade lag som kommer att vara nöjda med varsin poäng, där man i första hand fokuserar på försvarsspel före anfallsspel. Hur spelar du på matchen?

Jag spelar antal hörnor efter fulltid: under 10,5 hörnor

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar