Inter vs Napoli

Italien, Serie A. Spelstopp 20:45, 2016-04-16.inter

En intressant kvällsmatch och stormöte i italienska Serie A. Inter tar emot Napoli som fortfarande har chansen att vinna ligan och krigar för att hänga på Juventus uppe i serietoppen. Inter kämpar för att knipa åt sig en av Europa-platserna, men lär få svårt att hinna ikapp Roma som just nu innehar den sista Champions League-platsen. Laget ligger just nu på en 4.e plats, vilket är långt ifrån klubbens och fansens högt ställda förväntningar. Matchen betyder därav mycket för dem båda, i synnerhet för Napoli.

Dubbla din första insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Lagen är fredade från skador, men däremot saknar Napoli sin i särklass viktigaste spelare och hela ligans främste målgörare, Higuain. Detta är givetvis ett gigantiskt avbräck för Napoli, kanske helt avgörande för slutresultatet i matchen?

Speltips

Jag tror att vi kommer få se två relativt avvaktande lag. Jag tror att Napoli med tanke på bortaplan är nöjda med ett oavgjort resultat i denna match. Inter har inte lika mycket att spela för och är ett lag som under hela säsongen har blandat och gett. Jag tror att båda lagen kommer spela defensivt och ligga lågt med respektive försvarsspel. Mycket bolltrillande i försvaret och på mittplanen är vad jag förväntar mig. Zzzz! Jag kommer lägga mina pengar på ett hörnspel i denna match. Antal hörnor totalt i matchen: under 10,5 hörna hos Nordicbet till oddset 1,80. Två försvarinriktade lag som kommer att vara nöjda med varsin poäng, där man i första hand fokuserar på försvarsspel före anfallsspel. Hur spelar du på matchen?

Jag spelar antal hörnor efter fulltid: under 10,5 hörnor

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com