Inter vs Tottenham – Champions League

inter loggaÄntligen drar världens bästa klubblagsturnering igång och det är stormöte direkt när Inter tar emot Tottenham på Giuseppe Meazza i Milano. Båda lagen vill få en bra start i tuffa grupp B som även innehåller PSV och favoriten Barcelona. Vinnaren i matchen tar ett grepp direkt om andraplatsen så förvänta er två taggade lag till tusen. Speltiden är redan 18:55 eftersom UEFA gjort om tv-tiderna. Barcelona tar emot PSV samma tid medan övriga matcher för dagen spelas klockan 21:00.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Inter

Inter har inte inlett säsongen särskilt bra och har bara fyra poäng på de fyra inledande matcherna. Framförallt är det hemmaspelet som inte imponerat med 2-2 mot Torino och förlust 0-1 mot Parma. I premiären borta mot Sassuolo förlorade laget också och enda segern för säsongen hittills kom borta mot Bologna när man vann med 3.0 i tredje omgången. Laget måste höja sig flera nivåer om man ska ha en chans mot Tottenham som är bra även om de kommer från tvåa raka förluster.

Bortalaget Tottenham

Tottenham åkte ut mot Juventus i förra årets CL-slutspel men deltar återigen 2018/19 tack vare en fjärdeplats i Premier League förra säsongen. Laget inledde årets säsong starkt med fyra raka segrar, varav bortasegern med 3.0 mot Manchester United är den mest anmärkningsvärda. Men därefter har det blivit två raka förluster mot Watford och Liverpool. Kan laget komma på rätt bana igen mot Inter och ska Harry Kane hitta tillbaka till formen som saknats i de senaste matcherna för både landslag och klubblag? Det har pratats om att skyttekungen kan vara sliten efter tufft matchande de senaste säsongerna.

Så här tänker vi:

Vi tror det blir en jämn match mellan två lag som kommer spela försiktikt med rädslan att förlora. Inget lag har formen på sin sida och det kan bli en defensivt inriktad match i Milano. Vi tror att det blir så tätt att matchen slutar oavgjort och väljer därför att spela X till oddset 3,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Inter och Tottenham slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Bethard.

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com